Trysail討論區6 今日係全地球最黑暗既一日

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

呢張有d眼濕濕

攞景喳
町長d封面都唔掂唔通隻初b掂呀

愛美ching

又反夾帶
想問過氣組合繆斯林有無送花牌比禾地水豚

又反夾帶

搵初b比。。。。。
橫濱返池袋搞左兩粒鐘

又反夾帶

搵初b比。。。。。

駁唔到....
町長++
町長++

派未
町長++

派未

++
町長++

派未

搵錯人派?
町長++

派未

我各買一隻聽歌
町長++

派未

我各買一隻聽歌

派5th single未
町長++

派未

我各買一隻聽歌

買得一隻
町長++

派未

我各買一隻聽歌

買得一隻

町長1隻?
町長++

派未

我各買一隻聽歌

買得一隻

町長1隻?

町長同maaya都係
町長++

派未

我各買一隻聽歌

買得一隻

町長1隻?

町長同maaya都係

hai...
屌你又影麵線...
Hi 我係會員LiSA呀~

【セットリスト(25日、26日両日分)】
M-1 Shiny drive, Moony dive
M-2 クラフト スイート ハート
M-3 アイマイ☆シェイキーハート

開場坐車出黎其實都算預料之內既不過作為開場黎講係算幾高汁..
クラフト スイート ハート 好玩呀! 跟住跳舞 jeng!
開場唔接ギミー!レボリューション既話 最岩就係接呢首

M-4 Resonant Heart
M-5 世界が形失くしても
M-6 North Child (※25日公演)
M-6 Distorted World (※26日公演)
M-7 創傷イノセンス

P社既過場SHOW高汁呀..MAAYA GIRL 屌打台上面果個
係有少少估唔到呢段舞出黎係唱Resonant Heart
North Child/Distorted World 好似係出車果段(忘了) day1個垃圾位又幾近車
創傷我諗連泉寶寶都嗌到傻撚左既話 個氣氛真係無得點輸了

M-8 Moment
M-9 TickTack…Bomb
M-10 5:00AM
M-11 金色の勇気 (※25日公演)
M-11 Life is like a sunny day(※26日公演)

呢part清1色慢歌 其實係排得有少少怪
不過出到黎係櫻色moment再飄花係幾令=.="(同埋私心幾鐘意呢首

TickTackBomb想聽段讀白好耐,終於聽到
仲有d撚樣成日想推個波上台 推到要個傻既自己推返個波落去

5:00AM雖然自己有份寫,不過無咩特別
排金色勇氣END呢PART慢歌算幾有心思..
DAY2就Life xxxx 夾吉他solo叫做試下新野(好似係)..條友連有凳坐都唔知...

M-12 モラトリアムダンスフロア
M-13 からっぽカプセル
M-14 クロスファイア

呢part件衫真係好尾機..見佢打個鼓都要用盡全力身都登佢辛苦
買果碌野淨係為左玩クロスファイア佢打棒球果段 真係好撚呃錢!!!!

M-15 Hello,1st contact!
M-16 ギミー!レボリューション
M-17 Smiling Spiral

仲有Hello 1st contact算估唔到..但係唔唱又好似無歌唱...
見到有呢首都g一定係接ギミー!レボリューション..
再接Smiling Spiral咁完左本番個氣氛真係推得幾好ge..
day1果陣可能坐on9位 所以見好似玩唔成人浪 day2本番果陣已經好好多

btw 著白色衫真係幾令..
DAY 2既話就好似多左D dancer同件衫好似BiBi咁著左光(好似係呢件,忘了)

EN-1 わたしのステージ
EN-2 高鳴りのソルフェージュ
EN-3 Hello, future contact!

encore第1首わたしのステージ襯埋個moon播果條片真係一絕
剪番哂本番影落d相黎播去夾呢首歌係幾感動..叫可以睇番睇過d乜鳩

完左呢首就公佈5th single 預左既..希望5月出吧 5月d錢鬆動d...

day2 公佈埋c/w..同上坂一齊唱..都唔g好事定壞事啦
假設到時ASL果D 2個一齊出既就多首歌唱吧..single cover無上坂就得

Hello, future contact! 唔講咁多..正!七彩顏色咁用黎完場夠開心

W EN-1 Smiling Spiral (26日公演のみ)

有人浪玩 又有舞玩 又全班staff出哂黎玩
係a.幾好睇b.好睇同c.唔錯既..day2仲開得埋個2階比人坐下算係幾意外..

Overall黎講 Maaya live係幾抵睇..最緊要係有男dancer呀! 夠猛!
歌路so far叫廣 ,雖然都係玩歌為主 但係慢歌都有ge,型歌都叫有首創傷...
+ Pony加持 製作上一定唔會差得去邊(唔計佢2日派同1個位比我既話...)

MC就反而唔算多..同埋FEEL到佢有D MC唔記得玩..1階 ARENA呢D都無叫

希望下次唔撞其他LIVE吧..咁就應該會多人少少
PONY見代代木撞水團水手都坐到咁既人數..下年話唔定會推上武道館呢個公廁..不過上之前搞返D細場TOUR好嘛...唔想睇粒點...

最後屌你 都係無左首WINTER HAS COME

利申 : 25去左睇水豚,26去左睇水手..
我上網見到拎黎分亨...
感謝分亨 射射
正!
8jai廢到比uo搞到返唔到工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞