[突發] 原來大家要死咬住721 先有機會嬴 ! ! !

2334 回覆
5917 Like 16 Dislike
721 push
根本 7.21 後根本就要停止勇武,當時好多人已經咁樣呼籲,而家已經錯失時機,俾嗰個冇必要嘅衝擊轉移晒視線
721 呢個問題直情要置頂
721 721 721

勁推推推推推推推推推三千次

點解元朗我地會入去屌鳩班鄉黑
北角就要驚班陸佬先?

緊急!關於港島東反送中反黑大遊行
https://lih.kg/1439067

點解要我地取消遊行 ,放低尊嚴,去避班大陸撚?
https://lih.kg/1437787

pus推到更多文宣
如果有廢老話721幾耐之前啊仲提
即刻屌返佢回歸都20年前啦,夠年年搞
警黑吃糞
我決定左日日推呢個post!!
剛聽881訪問譚耀宗,佢條撚屌話而家d市民對警犬無咗信任,重鬧d市民用同情示威者嘅心態、容忍非法佔路圍警處嘅行為、係唔整確,同埋話呢個時候狗官落區了解民情會俾市民話做show趕走

佢番話代表咗咩?思考吓如果以上呢d咁嘅民情,連深藍嘅佢都知道,咁姐係好多市民都係咁嘅心態,亦代表呢兩個月嘅抗爭真係喚醒咗好多人。佢知道而家咩民情,保皇黨班仆街實知,777班狗官都知,中聯辦港澳辦班大陸西都知,所以而家一齊轉打經濟牌

而我地就更加要話俾市民知,721嘅事件先係影響香港法治,影響投資,影響經濟。煲大佢、俾壓力要交鄉黑、交黑警出黎,同成立獨立委員會重有黑警果4個娛樂工會呢排點解無再跳出黎柒呢?好明顯係唔想將市民視線去返警犬度

對準政權、兄弟爬山、各有各做、不分化、不割𥱊、不被捕!共勉知!

新口號:調查721事件!
721 民建聯 721 民建聯
示威者唔用武力, 721只會再發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞