(不合作運動投票)16/8新城市嘆冷氣,響應星期五,日罷買運動

195 回覆
58 Like 0 Dislike
如果推唔起我晏d再出過
唔緊要,班兄弟無事先最緊要
罷買救港運動/byebuyday
推,覺得可行
https://drive.google.com/drive/folders/1LFMotPfcLCi5MXxioVQX2E32ovPvizhH?usp=sharing

[文宣]黑白大字報 政權罪行 遍地開花
https://lih.kg/1360258

文宣就係做比藍絲、港豬
做比自己人睇有撚用!
Push
推!
推!
聽日2 3點到開新post再推,今晚一出果陣就出事,都唔好意思推走d行動post
Pushhhhh
各位唔好怕醜,可以向泛民主派議員尋求協助,煲大件事佢目標除咗圍狗屋外,都要圍埋各區建制派議員嘅辦事處。多向記者提一提:
721元朗恐襲第N日
-警黑合作
-無人落charge
-無警停職
無忘721,記者請日日問,仲有荃灣斬人事件!

此外,要將721以及荃灣斬人事件推上國際,在機場上做文宣同播片
各位唔好怕醜,可以向泛民主派議員尋求協助,煲大件事佢目標除咗圍狗屋外,都要圍埋各區建制派議員嘅辦事處。多向記者提一提:
721元朗恐襲第N日
-警黑合作
-無人落charge
-無警停職
無忘721,記者請日日問,仲有荃灣斬人事件!

此外,要將721以及荃灣斬人事件推上國際,在機場上做文宣同播片
七二一
樓主 你check 下啲qr code
有個係唔work
push
罷買真是身心健康,荷包安康。
唔洗成日再心思思買定唔買!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞