[網上五金裝備] 一鍵睇晒豬嘴/濾罐有冇貨!!!!!!!

412 回覆
302 Like 2 Dislike
冰袖好work 唔知防曬work唔work
冰袖 手完全feel唔到煙
簡單d黎講,tear gas既成份有d氣味,有d係粒子

罐只可以隔走tear gas既味
濾棉就可以隔走tear gas既粒子同埋少部份氣味

你只用罐既話,你聞唔到味,但一樣會吸晒d粒子落身體,咳到仆街
所以講效果係淨用棉>淨用罐

乘啦ching唔好慳
自己發夢實測過 3200 + 3311k-55 完全擋哂
無豬咀嘅手足麻煩你入返個傍身
上星期路過新填田街 有間賣$118/set
可以去搵下
街邊五金仲有無貨?
同意,我都用過3200+3311k
超近距離都冇事
買左5n11得唔得,定一定要5p71
起 digikey 訂左 10 packs 3M 60923, 貨已到
可以原價 HK$195.5 賣幾packs
有意者請 TG https://t.me/WstnChurchill
https://www.digikey.hk/product-detail/zh/3m/60923/3M159737-ND/5128112
都可以 記得有字果邊向內呀(向你塊面)
你個罩已經連埋6001罐+501蓋+5911棉,set黎
即係你中間果個罐可以唔洗買

圓形個濾棉岩用,但你冇502轉接蓋就冇得連埋6001罐一齊用,但可以照買

用法1: 面罩+6001罐+501蓋+5911棉
用法2: 面罩+2091圓形棉
60928仲有呀
上星期訂Digikey 仲未收貨
你星期幾訂?4個工作天內應該會到
我上次訂佢係用ups寄過黎,第3日朝早就已經送到
佢個tracking number應該可以睇到exactly幾時到貨
811朝
我成日見first aid用緊添呀

Set E最危險之處係以為自己已經係full gear頂裝就衝去最前線食放題,但其實瀨晒野
快d幫幫手通知前線手足唔好再用Set E
應該今日會到?
你應該有收到email同你講已經出左貨同埋會有個tracking number

如果你有join到做會員既話可以login入去睇訂單狀態
就係無join, 唔想咁多資料留底
之前電視見過幾隻鬼都無用濾罐,直接用濾棉
算唔算共通點
答左我lead time 4weeks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞