[網上五金裝備] 一鍵睇晒豬嘴/濾罐有冇貨!!!!!!!

412 回覆
302 Like 2 Dislike
60928返左貨
有買趁手
SET C唔一定要買501,有師兄教路用電線膠布圍邊痴死瀘棉同瀘罐一樣功效
姐係其實重點係出面果塊綿?我以為佢話係n95綿只係好似多塊n95布係出面咁
20蚊一個殼,買晒兩邊都係40蚊姐
個501殼可以重覆使用架

乖啦唔好慳啦
yes塊棉係最重要!!!

個罐唔係重點,所以你見set D係就咁上圓形濾棉,都好過係淨上罐
淨上罐咳死你
多謝巴打 之前搞錯哂以為個罐罐係重點 塊綿只係提升個罐既壽命
60928返左貨
有買趁手
pish
60928返左貨
有買趁手
有得我買我唔介意,前提係要搵到

講出黎都係比同我一樣買唔到501既手足知,可以痴電線膠布照用
1+2+3+4+6有冇問題
想夾硬塞多塊P100入去
Ching有冇click入去我set c條link呀

501殻+5p71仲有貨呀
唔得呀!!!!!

501蓋(4號)只可配5P71(3號)使用
P100棉只可配502蓋,用唔到501蓋
你裝完1+2+3+4就唔會有位俾你砌6號上去

乖啦跟返個指南砌裝,唔好以為越上得多就越勁
60928返左貨
有買趁手

跟據無名博士既分析:
//裝修大師高效呼吸保護, cartridge part number:
最好: 60928 或 60923 (有機氣體/酸性氣體/P100)
亦好好: 60921 或 60925 (有機氣體/P100)
亦可以: 60926 (多種氣體/P100)
假如上面都冇, 呢個都殺: 60922 (酸性氣體/P100)//
https://www.facebook.com/Dr.Incognito.HK/photos/a.692361591212579/693605737754831/?type=3&theater

60928係最好架
想要
請睇#1
60928返左貨
有買趁手

跟據無名博士既分析:
//裝修大師高效呼吸保護, cartridge part number:
最好: 60928 或 60923 (有機氣體/酸性氣體/P100)
亦好好: 60921 或 60925 (有機氣體/P100)
亦可以: 60926 (多種氣體/P100)
假如上面都冇, 呢個都殺: 60922 (酸性氣體/P100)//
https://www.facebook.com/Dr.Incognito.HK/photos/a.692361591212579/693605737754831/?type=3&theater

60928係最好架
幫推
見過有人 1+2+3+4+6
佢應該真係夾硬塞入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞