絲打們點整指甲?咩款?(9)

1001 回覆
13 Like 85 Dislike
想知邊間 Thanks
Gsthulove TST
我都想睇700蚊甲款嘅圖絲打點解唔post
絲打
我唔係想話你 我知你有自己選擇嘅權利
但係好想問點解次次大型示威你都係去做自己嘢咁 上次616你去咗買袋
你上次話覺得和平示威無用 ok fine
咁今日明知係會打到仆街 點解你唔出去back up?
我喺美國我都成晚瞓唔著留意件事發展成點

利申 我唔知你整完指甲之後有無出去
如果有我同你道歉 對唔住
就算有都唔應該今日黎share啦......
我真係唔知呢個絲打係咪整完指甲會出去back up
就算喺中後排遞下物資都好⋯⋯

如果有嘅我真心道歉
仲諗緊點解今日都有人share圖
原來係上次買袋個個

btw各位聽日機場見
我啱啱喺隔離袋post追完post
條友串過馬撚
我覺得冇得咁樣道德綁架人,可能人地有身體上嘅原因企唔到前線或者支援呢除咗佢自己冇人知,靠零碎嘅幾個po唔能夠斷定,就算真係冇上前線,呢個都係個人選擇,冇得咁樣指摘人,出唔出都要為自己行為導致嘅結果負責任
其實我真係唔想引戰
只係我唔明佢上次講到話和理非無用 咁點解今日明知一定係會有衝擊都仲可以做自己嘢?
上次616有個絲打講得好啱 呢個情況就好似係有親人過咗身但佢好開心走去野餐咁
俾你地講一講專登去潮流台搵袋post
都真係...
算啦 大家唔好勞氣 我地總係阻止唔到港豬上連登嘅
只係ig見到我地可以揀睇唔到/unfollow
連登見到我地先可以出聲講兩悟
不過人嘅心態好難因為我地幾句而變
我地各自努力把啦
我唔係想道德綁架
我只係唔明佢覺得和理非無用 咁點解連喺後排支援都唔做?
佢又講到自己係反送中 但係佢又做過啲乜嘢?
大型和理非遊行唔去 要衝撞嘅時候又去做自己嘢
咁佢同嗰啲日日屌政府對個政府不滿但係又乜都唔做想坐享其成嘅人有咩分別?

都係嗰句 我知唔係個個有勇氣做前線
我自己都唔係前線
但係起碼行出嚟支援呀

又唔小心做咗引戰狗
對唔住搞到大家想輕鬆下都要睇到時事嘢
各自努力 我會俾心機文宣
可能佢真係口屌但唔遊行唔衝,我只係覺得單憑幾個po唔能夠反映事實全部而證明佢冇做野啫,唔通佢而家喺度話自己有做野又代表真係有咩
並唔係話要維護邊個,而係咁樣指摘係咪真係對件事有幫助
睇完手袋個post
hi米芝連寶寶
我屌你老母呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞