不要忽略林鄭呢句 你班人係垃圾

1113 回覆
6484 Like 296 Dislike
https://drive.google.com/drive/folders/1LFMotPfcLCi5MXxioVQX2E32ovPvizhH?usp=sharing

[文宣]黑白大字報 政權罪行 遍地開花
https://lih.kg/1360258

文宣就係做比藍絲、港豬
做比自己人睇有撚用!
依家柒婆咁撚串 擺明開始諗到點樣唔回應5大訴求情況下 去瓦解呢場運動
不分化 不割蓆
煲大佢
Push
pish
Spin 爆佢
BTW 越低收入越支持佢...
岩岩諗起

佢咁講,即係明言所有抗爭者真係曱甴,重有臭寸

佢唔係話好𨶙謙虛道歉咩?

民間記者會記得再問佢?
就以「和平示威者」身分問
依家咩意思?

對社会唔係持分者?我交緊廿萬稅,你pk 游病比番我,我唔𨶙交得唔得?(係唔多,廿萬姐,咁點?退晒比我,我捐出嚟比前線!)
其他同我差唔多既我估都好多,比我多既我想更多!
唔係持分者?
8大學生全部都係垃圾

利申:8大都唔係
唔交稅點養你班廢物
仆街

呢句真係好大膽喎
You took away people’s stake through an unfair and biased political system, and you are now complaining these people with their stake taken away for fighting back what you ought to and promised to have (say, the universal suffrage). Shame on you and the CCP.
惡毒婦 乜嘢都講得出
屌你老母 全港既人養緊你
講撚到自己好有料咁
推。
冇市民既話你乜都唔係,民意係成個社會最重要既核心!你唔聽係要一意孤行既,我唔知個社會不合作運動幾時先會平息到!政府要做既係還政於民,睇市民頭做野!
同當人係曱甴係同一concept, 一開始唔當係人,自然咩賤招都可以用
乜鳩嘢叫做no stake of the society

呢班人係香港嘅良心
係香港嘅未來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞