Uber靚車就講得多 有冇人講下最核突坐過咩車?

136 回覆
4 Like 20 Dislike
Starex 底盤係H1
不過改左避震 同變左私家7人車
香港某間酒店都用佢接客既。
反而我覺得車款無咩問題,係睇個人有無清潔部車先真好多一睇就知千年無抹,陳皮籠
坐過架有味又甩皮甩骨嘅Lancer
十五年車
A class 後座 golf完勝
歐洲車既期望黎講,算差囉
Vito 係x
V class先係black
坐過一次jazz 改撚咗條喉好撚嘈
Morning必彈
講真,我寧願搭vito都唔搭Kia morning
起碼vito個leg room大啲先
彈完 Prius 嚟架 Jazz 搭的士算
BYD...
golf真係uber x黎講最好坐,反而prius同d保姆車成日坐到想嘔

tesla張櫈直情慘過坐地鐵,d避震又冇到好似坐單車咁
Polo
起碼都夠定啦,的士同fit飄到傻
半邊車俾人淋左屎既舊款A class,陳年Jazz,Morning,Mazda 2
舊電皇冠都係$16000
睇咩時候用車,如果我返工call,一定貴過的士double
試過有條女主動問係唔係可以坐前面,睇到個樣立即梗係話可以 ~

利申:Part-time Uber 司機
明知成日唔揸會傷電,會唔會仲特登買返黎整傷佢,再比錢換錢啊?
我都想平平地買部假日車 想買prius不過out畢
依家香港代理無入,得返水貨同二手

不過prius唔岩做假日車,好似話舊電成日唔開仲易壞過成日揸
舊電皇冠都係$16000
明知成日唔揸會傷電,會唔會仲特登買返黎整傷佢,再比錢換啊?
陳年 a4 屌你張梳化巢撚過我阿嫲腳板底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞