Uber靚車就講得多 有冇人講下最核突坐過咩車?

136 回覆
4 Like 20 Dislike
真,個避震同張櫈
無知一問,cut 單有冇後果果🤔
比亞迪
Btw見到大家講morning, hustler嗰啲
其實又細又無力,載朋友都覺得慢/細,怕悶親朋友
點解會敢攞嚟做Uber
超舊tiida
我中學grad din都坐過,仲要call完約好咗接條女
成架車玩具咁
好彩條女唔係好識車
Gti 揸果個就過癮,坐我情願坐Prius 算
起碼leg room 好d
Black 同X 最正只係call過佛,Prius同Prius V都幾好
最差係bmw 1系,prius c
試過call左架Vito,感覺係坐貨Van,因為佢真係Van,唔知點解uber批到
試過call時明明係Prius 4, 但黎左架古董RX300,仲要似曬完太陽岩岩開車,冷氣都未有
Morning Fit一見即彈
echo個年份做到uber??無左10年車限制?
vito起碼benz
試過中左架hyundai grand starex,不過趕住返工焗住坐,真係柒到唔想上車同落車
話就話benz,但坐左入去又唔舒服,啲位好似坐緊Hiace咁
點解我坐咁多次未坐過tesla...
個時仲有$100coupon, 旺角返荃灣Benz S class 都係十蚊有找
坐日本普通車的話,建議坐前面
因為後面9成垃圾
不過唔知有無得坐副駕位未call過uber
可以禮貌問下司機
利:Uber 司機
好似5分鐘內無,過5分鐘就要比20元
呢架都有電門 同中排夠大
算好坐啦 .老實講 vito重搖過呢架
一個人 見到Morning就問佢可唔可以坐前面啦...
想岀Polo 得閒uber你地點睇定想屌鳩我
Jazz...
Golf 真係咁差? 仲有d想得閒做下Uber
其實坐前面最隱陣
可能我坐架真係Van,中排坐3個仲衰過坐fit(闊度)
壞冷氣既Jazz / Fit 🤮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞