[機場真係好緊要] Trump: 美墨圍牆核彈都唔撤,至多攬炒。發生左呢件事後當日即跪低

354 回覆
1573 Like 1 Dislike
迅速招攬所有控制塔人員,香港人養你!!!
推推
pish

搞埋今次和理飛之後要諗下點樣可以畀機場控制塔返工嘅手足發揮到最大功效
Trump card
安檢罷工,廣大市民受罪-->民選既Trump:蟻民/廣大選民關我撚事
空管罷工,有錢佬架私人飛機變廢鐵-->民選既Trump:乜柒都撤

如果有一日李嘉誠要去英國睇碼頭、新鴻基郭氏家族要同林鄭上京勾結,個日香港機場唔work,搞到李嘉誠要等第日先飛得,郭氏要搭直升機去澳門轉charter jet,仲要請埋林鄭坐(跟住仲要俾蘋果影到,林鄭當時要揀 1)上京都遲到,或 2)行貪曾條舊路),我相信林鄭係架飛機度會聽電話聽到手軟。

搵岩日子罷工好緊要,要有錢佬出埠簽約個日。
呢個真係不得了
啲機divert個場景何其壯觀
原來控制塔人員咁撚把炮
今鋪你仲唔死
重要人物香港要轉機轉船周車勞頓,中央顏面何存。
再者保安未必即時安排到,就算得,咁轉一轉會用多幾千萬。

https://www.youtube.com/watch?v=YJRqB1xtIxg
美國總統交通保安費每分鐘USD$2614
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞