葉劉:相信示威者背後有個「隱形、非常精密嘅大佬」

795 回覆
517 Like 833 Dislike
咁想要大台咁不如全民大台,自己代表自己,睇佢談判得幾多
葉劉淑儀,你太年輕了。你以為這場反送中運動上真的有大台嗎?其實都是我一個人幹的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
D官員同建制派係咪全部都活係石器時代依家即時通訊咁方便
有名你叫,港獨之父,重問乜9
係咪講緊林鄭月娥?
我地大佬叫毛澤東 我地聽佢指揮做野
佢講既技術,相信大部分香港年青人都識用。
係佢哋自己唔識用,唔了解,又唔去學~
就係度9Up~
又再一次反映出建制派又幾無知,活係自己既世界。
但最可悲既係掌權者充斥著依類政棍,圍爐取暖,自己打飛機,係度自HIGH
個大佬係唔係稻草人?
大台就係林奠
良心就係我地嘅大台

同意請幫手推post

【推比文宣睇】敵人話我地有大台,我地就成立一個大台
https://lih.kg/1431723
示威者:相信葉劉頭部有個「隱形、非常細小嘅大腦」
係習近平啊
我覺得個大佬叫”Google”
呢個大佬對Facebook 等有極先進技
豬支港共抄佢地係香港個office
有咁精密
中共就一早收左皮啦
葉劉
三個臭皮匠
淨係連登都差唔多三十萬會員
咁多人諗計,緊係勁啦
"呢D指控完全係無中生有,明眼人一聽就知呢班人別有用心" 完句還返畀你
姓稻叫草人
吊你老味又黎呀
一開頭唔個邊條臭閪話有國家支持條例但唔方便透露吊那星叫巴布亞新幾內亞都唔知邊撚度黎既
早排又話有國家認同中國既民主程度
我當堂嚇一跳竟然係北韓🇰🇵
我然後得啖笑哩個垃圾國家上至雜總主席
下至蛆蝗姐係帝吧同福建果班全撚部都係跳樑小丑
衝出黎比人笑既點解
今次又到哩條八婆
比葉劉睇下尼個post
葉國謙,你太年輕了。你以為這場反送中運動上真的有大台嗎?其實都是我一個人幹的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
https://lih.kg/1431222
咩證據都冇,就出黎話有大台,有冇咁唔負責任呀

如果我出黎話佢收左英國錢反中亂港,比人告我都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞