警世!仲有無人記得當年各區派傳單同放映會盛況

1132 回覆
1754 Like 11 Dislike
唔好打飛機,加強文宣,派傳單,放映會,長輩牆,我地要贏,唔係過癮
其實可以入啲新post 到貼野叫手足文宣唔能夠停

好老實有啲手足會持續地去集會, 去發夢
同樣道理有一班手足都可以專職做文宣派傳單整合資訊, 必須要持續咁去做, 要傳揚依啲角色既重要性, 自自然然會有人肯做

可能有人覺得, 喂 , 屌你果邊頭破血流啦你仲搞依啲野把撚咩
我會覺得果頭有人衝緊, 有手足轉頭就可以落街搞放影會俾啲街坊睇直播! Tvb 唔播, 我地播!

文宣手足要記住, 你做既野, 係傳遞緊發夢手足既信息比同溫層以外既人知, 要俾街外人知點解要衝

你對抗既唔係催淚彈, 唔係警棍
文宣手足對抗緊既係中共宣傳機械, 係洗腦, 係文化入侵! 手足係發夢時無向惡勢力低頭打掉門牙和血吞, 係文宣戰場上面, 手足都唔可以放棄, 唔可以停止, 唔可以向共產黨既宣傳機器低頭!
唔好打飛機,加強文宣,派傳單,放映會,長輩牆,我地要贏,唔係過癮
我果區都開始搞返. 上星期播映會, 自由talk
依個可以用黎做標題
請唔好再用勇武、和理非、小朋友等等字眼去標籤香港人
標籤就係分化既第一步
事關我發覺我咁同藍絲長輩講
佢地出奇好認同
有共同語言
繼續做!!!!
同事中坑,話佢地真係會睇宣傳單張,文宣真係好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞