警世!仲有無人記得當年各區派傳單同放映會盛況

1132 回覆
1754 Like 11 Dislike
既然依家勇武抖緊 和理非係時候全面進場

傳單
連儂牆
Airdrop
放映會

呢啲好似唔現晒 其實唔夠 仲要諗下點樣可以推廣我地個記者會
要做

Airdrop要做
連儂牆要做
放映會要做

好多人仲整緊文宣
唔好懶 要繼續爬山 要攻頂
樓主有個point講得幾好:開始太靠勇武手足做事,唔係話勇武做事唔好,而係真係好似太密集。
變到好似每次遊行完>開波已成定律。勇武都係人,都會攰,希望大家比一個禮拜時間休息(不過又好似話811北角會被福建佬搞

文宣真係有用,有好多69,612 都未知咩事嘅人係靠睇文宣圖先谷到616個人數。
幫推
之前係另一個post 講到, 其他可以搵啲手足整合左之前果一日發生既事, 整到啲報紙或者區議員啲單張咁企係人流多既地方派

張單張上面可以加個qr code 等人睇到啲片咁

其實我覺得有得做, 將抗爭帶入普羅市民既生活, 算係另一個方法離開同溫層
依樣野應該真係要開個新post 討論
始終都算係好重要既行動
繼續文宣
推文宣post上熱門呀!!

[各自上山]人人都可以係文宣組 唔使識photoshop
https://lih.kg/1249539
[新文宣方向]長輩圖vol2.0 深入中老年階層爭取支持
https://lih.kg/1427547
支持
依家佢地成日話示威者忘初心
就用文宣話佢知 唔係
點解呢d post都上唔到熱門
瘋狂推
唔好再分勇唔勇武 和唔和理非啦手足
依場運動, 流水式, 不分你我,
依一刻果個街坊呀叔可能係和理非花生友, 下一刻可能佢已經勇武追住啲白衫/速龍黎屌, 係依場運動入面一人可以身兼幾個崗位的!

可以做既, 自己想做既, 就去做, 不用去細分了!

一齊努力!
幫你推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞