大量Facebook ac被消失,打壓言論自由!

607 回覆
1830 Like 11 Dislike
咁我就唔知。我都唔識整,亦完全無印象email裡面嗰個程式。但係十年前好興嗰啲facebook心理測驗定quiz嗰啲嘢,科技盲都整得出。我都幾肯定佢唔係老屈我,因為我以前打5p字有某啲個人習慣,而嗰個程式名都幾明顯係我打嘅。
怒推!
苦主+1
每日share勁多反送中po 又勁多comment串9五毛
然後有一日話懷疑我假acc要我upload identification!
唔up個acc被消失左!
dklmh!!!!!!!
屌佢老母facebook 成日推薦埋港人港地 D POST
仲有無人未入到?
fb 已經冇玩一年,但會login 睇吓
唔知會唔會出事
好多年冇玩FB 以前用嚟玩FB game
6月9睇直播 冇留言
早兩日block鬼咗我

唔知關唔關事
但fb近排block左我唔比我like page, 但又可以follow
屌你老母好撚嬲
開左幾個ac, 留左幾句comments鬧藍絲已經火速block ac
report無數藍屍comments全部冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞