大量Facebook ac被消失,打壓言論自由!

607 回覆
1830 Like 11 Dislike

唉 無喇今次
屌佢真係 support team都幫唔到
unlock link又解唔到
where the fu king information?
係咪hack 咗香港的FB, 要做人面監察識別?
因為我一開始 係手機被登出 用laptop都係被登出
而我本人就唔喺香港 但係 個驗證號碼 登記咗做香港電話號碼 咁手機就一定要我收sms. 台電腦 就行雙重驗證
咁我手機被登出有點樣收到雙重驗證呢
最後迫於無奈 用人面 證明身份 ( 佢有個code自拍影張相)

我最後等咗差唔多 18個小時先收到facebook嘅回覆
好好人,俾左條unlock link (但unlock 唔到)
可以幫我改返做外地電話號碼又做唔到喇
所以 仆街啦 共產黨 我屌
改返個電話就得la咩?

其實fb一啲都唔好人
佢果條unlock link同改電話link一直都係到google下就有
但其實都係無用
我由頭到未都收到passcode
電話係我email係我密碼無錯都一樣block
block你老母
tvb同fb一樣must die
紅底fb
Admin全支那 愈做愈明顯
唔好忘記我地d專頁每次都俾fb極速收皮
藍屎啲呃人專頁就乜事都冇
唔係呀 係我人在外地 想改返外地電話
我從琴日朝早起身已經被登出
咁個電話號碼係香港電話號碼我就一路都收唔到code
依家睇番呢個post先知 有code都係冇撚用呀
根本上而家FB比左班支那仔管, 大多數係支那仔係系統背後攪鬼, 唔係NOW條片點會就斷正係個7分鐘, 而且不公平既投訴機制, 豬西八格又唔撚理...
成效如何?
0:53收到email莫須有
個陣冇用到facebook 第二日先發現
從來冇留言 冇share 冇俾過電話facebook 淨係睇同like 非黑icon
到而家都係被消失
有冇統計到底幾多香港人account被消失左/有咩共通點? 或者tg group?
我有個舊同學都係咁
我都瘋狂SHARE,但暫時未有事
共同點就係全部人都收到嗰個email,話你十年前整落嗰啲on9程式違反條例。今次應該唔關大陸事,因為外國都有集體同時出事嘅情況。應該係Facebook地區性清晒呢啲萬年垃圾app再自動鎖晒所有app creator
仲用fb 玩Twitter 啦
0053 收email 表示到而家仲未入得返
上面咁多人入得返
仲用fuckbook?
其實由5月開始已經收緊咗審查,要用手機驗證同提供本人相片,如果俾晒都唔得,個鎖你戶口,要開返就要俾個ID COPY佢解鎖。所以如果係自己真身戶口就盡量唔好用嚟share post。
有up icon
我妹AC都係咁,真心仆街。
有俾自己大頭相,佢只係審查用,你個頭像唔會變成俾佢審查果張相嘅
總之各位仲要用Facebook, 就間唔中開定啲後備戶口啦
等下一輪用戶大遷徙 想唔用好耐
琴日朝7點幾up相比佢審查
岩岩就開返啦
即刻backup先屌
分身戶口咪咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞