西樓月如鈎: 與藍絲的說話技巧 好文推廣 (有HIGHLIGHT 支援繁忙人閱覽)

46 回覆
76 Like 2 Dislike
我都差啲想開post 食呢舊饅頭
好彩search下先

但真心寫得好
之前果D都太曲線 今次係直線抽擊
的確係好方法 至少多個方向
Push
希望幫到大家
有冇邊度有完整d 既片既集合?
變淺黃!
太好了

家長支持--->家長界別支持--->和理非休息日多D人出去--->勇武/後生都可以多D時間休息同準備

家長界別係重點 因為藍絲最要FACE 佢哋唔係真心愛國 剩係想打下牙教
當佢無話題 腦裡面D瘀血自然清理 會慢慢幫我哋成為家長界別傳聲筒

另外 家長支持=前線唔駛擔心住宿食飯等問題
其實大家帶家人出門 令佢哋都參與 用佢雙眼睇 明白示威者背後都係一班守法良民 好足夠

路線可以揀最短嘅去 中途加入亦可 是乎腳骨力

有好多時父母係好想參加 但面子問題 或本身個人被動
講呢啲對我屋企嗰個冇用
佢冇供強積金
佢只係一件社會垃圾
你同佢講中國靠香港佢唔信
又話自己中國人
話和平示威點解要暴力升級
警察更暴力佢都唔會反感,只係差在未講抵打呢句
我好細聲同佢講話唔係想同佢嘈,佢都睩大對眼好大聲咁講
呢條友爆血管我都唔會理佢
佢真係一個極品人渣
對個社會一啲貢獻都冇,只係貪圖逸樂自己就死就乜都唔理嘅垃圾
推!
巴打唔好灰心 公民覺醒需要時間

講D父親特色 職業 喜好 背景 家族背景 旅行目的地 家族有冇受大陸影響最大嘅職業

一齊拆掂佢

媽媽都係你目標對像呀
高質
多謝巴打有你開post我就放心了,可以懶
西樓巴 係知筆好勁 寫多d
點解係咁
點解唔可以唔係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞