緊急!今日下晝三點!北角!

1267 回覆
4246 Like 75 Dislike
唔洗理班大陸狗

由佢地打飛機啦
吾敢叫兄弟做d咩同吾好做咩
但請理智 吾好衝動 諗一諗先去
由佢地企幾粒鐘乜都冇咪仲心涼
Push
呢個消息由北角狗館向店鋪放風,好多舖頭下午已關門。
I know that feel bro
我都係祖籍福建 住咗北角廿年
成家都深紅深藍 日日吹奏毛習 話係美國佬搞亂世界
但我喺香港大 我細佬都係 我哋都已經同屋企啲長輩嘈過好多獲
唔醒嘅人一世唔會醒
唯有真係打到嚟眼前 佢哋先會知出面世界發生緊咩事

大家努力 共勉之 要守護好自己嘅家 至少要守到自己安全啊

[hide]如果有需要都可以加我TG 大家同係北角人 多個照應都好[/hide]
而加人仔跌到咁
夠唔夠維穩費先
屌你班友可唔可以畀d危機意識?
佢地今日圍唔到就11號再黎
而家冇咩事唔好係北角出現
撚有人會咁蠢
weekday冇活動走落嚟同你玩

利申街坊
呢件事事實係北京做緊野,
有人(政府/支共)同福建幫講話有人會去北角搞事, 叫佢地去等人一黎就打
另外有識福建話既黑衣人帶風向話去北角警署救義士其實係想帶人去同福建幫開波, 就咁睇片都見福建幫人得個10幾20個, 打又唔識打根本係冇組織過既傻西, 支共咁做係想係香港激起族群仇恨.

另外有批荃灣打人既唔係福建人, 仲有批藍衫既唔知係咪福建人但同北角個班福建幫唔識既.

福建人一向貪生怕死又市儈,叫打叫殺呢D野一向nono, 冇可能可以吹大雞黎香港打人, 一來要幫打手比酒店食宿唔會想比, 如果支共出錢比大粒佬請人既話, 大粒佬一定會要收錢先, 現後一收到錢即刻笠水去外國, 或者求其搵人做下樣.
屌撳錯個HIDE 算啦 大家加油
你認真?
當左自己係民警?
推, 唔好中計呀
可唔可以係福建人圈子幫手澄清?
推推推推
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞