原來連仔咁重心計,好得人驚

95 回覆
7 Like 160 Dislike
牙joe仲請唔請人 呢排等錢駛

( Show Blocked User - 派膠小新 )
好恐怖
唔明點解高登仔要追擊連登,之前唔係一面倒個個屌鳩早洩咩,突然間湧出一堆反連登post個個俾正皮

利申:兩邊都有上但高登app真係好唔順

根本用ios正常都會過連登 班an機人完全唔明
當連登係烏托邦,當連尼住係神咁拜,勁on9,好似啲中學雞盲目做遵理同YYLAM信徒咁

當高登係烏托邦最後的淨土,當林生係鴨咁含,勁on9,好似啲傻閪盲目做gay dragon信徒咁

高登淨係講 雞全部都係雞 已經覺得低能 連登 仲撚衰 淨係識開post問 邊個邊個 係唔係處女
當連登係烏托邦,當連尼住係神咁拜,勁on9,好似啲中學雞盲目做遵理同YYLAM信徒咁

當高登係烏托邦最後的淨土,當林生係鴨咁含,勁on9,好似啲傻閪盲目做gay dragon信徒咁

高登淨係講 雞全部都係雞 已經覺得低能 連登 仲撚衰 淨係識開post問 邊個邊個 係唔係處女

咁記仇做咩
好撚on9,一黎就話人打問人收左幾錢,究竟你地細蚊仔識唔識獨立思考?
係鐘意上呢度 bam9我囉
之前就一言堂 依家就笠水狗咁 早洩

佢話目的係要講到連登幾低質

你見隔離post話咩連質好低質果啲
全部都係打手黎
佢地做到野 牙joe 比 5-6萬佢地

明眼人都睇得到啦。我唔理連仔搵咩著數啦,我係到用得開心咪得

用腦啦 5-6萬
林早洩比得起咁多錢仲洗唔洗請打手
唔支持連尼住=高登既打手

高登仔一貫思想
人地有利益就等於自己少忽肉

咁記仇做咩

人類紀錄歷史一定又係記仇啦,連登係紅太陽好未?

咁記仇做咩

人類紀錄歷史一定又係記仇啦,連登係紅太陽好未?

我以為你話緊我
連登真係好多小朋友
同自己意見唔同 打手
駁唔到人 打手
其實起左底又點 唔明有咩重心計同得人驚
連登真係好多小朋友
同自己意見唔同 打手
駁唔到人 打手

你自己咪又係咁

全部都係打手黎

用腦啦 5-6萬

joe有咁多錢已經搵夠收得山
貼link
其實無人想知而家高登點

全部都係打手黎

用腦啦 5-6萬

屌牙!原來一個5,6萬,我一蚊都冇收!蝕左!
上香討都唔會返高登囉,咁低質
收皮啦高登
仲留係高登既究竟係咩心態
就算唔上連登都唔會返高登囉

全部都係打手黎

用腦啦 5-6萬

阿joe要洗錢 仲會比你買到hkg+咩

joe仔根本唔想以本傷人
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞