原來連仔咁重心計,好得人驚

95 回覆
7 Like 160 Dislike
load左15分鐘都睇唔到,巴打可唔可以cap圖?
全力支持連巴
牙joe班打手會係咁開低質post
之後扮哂成個討論區都低質
之後開post話點解呢度咁低質

記住 果個post入面全部打手黎

低質=打手
呀Joe 垃圾都唔見得連尼住係好
天下烏鴉一樣黑
當連登係烏托邦,當連尼住係神咁拜,勁on9,好似啲中學雞盲目做遵理同YYLAM信徒咁

當高登係烏托邦最後的淨土,當林生係鴨咁含,勁on9,好似啲傻閪盲目做gay dragon信徒咁
呀Joe 垃圾都唔見得連尼住係好
天下烏鴉一樣黑

得啦得啦
中國垃圾都唔見得老美係好
天下烏鴉一樣黑
七警打人又點?
老美啲死差佬都打黑人啦

係咪咁?
使唔使做義工,助養埋小朋友
我係佢地內鬼
阿joe請打手 2萬一個月

我做啊 咁低質就做到 hea 住做

佢話目的係要講到連登幾低質

你見隔離post話咩連質好低質果啲
全部都係打手黎
佢地做到野 牙joe 比 5-6萬佢地

明眼人都睇得到啦。我唔理連仔搵咩著數啦,我係到用得開心咪得
踩連=高登打手
一日幾廿個post講連仔既都淨係放條高登link係到叫人入去睇,知咩料啦
on9仔,屌你老母, block user
唔明點解高登仔要追擊連登,之前唔係一面倒個個屌鳩早洩咩,突然間湧出一堆反連登post個個俾正皮

利申:兩邊都有上但高登app真係好唔順
唔明點解高登仔要追擊連登,之前唔係一面倒個個屌鳩早洩咩,突然間湧出一堆反連登post個個俾正皮

利申:兩邊都有上但高登app真係好唔順

之前好多自豪自己係高登仔嘅人,而家好自豪自己係連登仔
連仔大把打手呀 睇路
我係唔會click入去幫你加流量架
想睇都要load到先得架
牙祖, 高登係咪少左好多人流要咁樣呃法牙?

收皮啦林祖舜
其實連仔做錯咩
牙joe仲請唔請人 呢排等錢駛
無睇條link
從生意角度睇 無奸不成商
勝者為王 敗者為寇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞