突發!!! 民間記者會新聞稿!

783 回覆
2470 Like 11 Dislike
推呀
Final version 懇請泛民記招朗讀
屌你老母唔該各位荃灣義士入嚟睇一睇啊
[突發] 紀律部隊宿舍 葵馥苑 有狗車 仲有軍裝
https://lih.kg/1413297
push
記得有英文
Youtube,FB,記者會:完整 要有中英等多國語言
各區牆:壓縮版(圖,然後一句caption)
Push

有得諗
民間記者會!
你有你每日四點黑警記者發佈會我哋有我哋六點出嚟回應你嘅發佈會
講返我哋呢邊嘅嘢
唔好畀政府單方面發佈洗人腦

你日日喺度數我哋有咩武器,有乜嘢暴力
搵人數返畀佢哋聽
佢哋有乜嘢武器,有咩暴力,
鬥數睇下邊個贏

你數我哋影響咗個社會啲乜
我哋又同你鬥數
睇下邊個衰啲囉

可以用唔同人,但都要有代表性,
可以係 勇武 和理非 學生 救護員 爸爸 媽媽 銀髮 記者 社工 宗教 政府部門嘅人 議員 輪住嚟做
擔心點相秋後算帳嘅人 full gear 出嚟講
但要有official channels每日都播
要official channel每日播
就需要喺official嘅記者會

重點: 唔能夠畀佢哋單方面發佈我哋需要搵人回應
既然呢個係政府official嘅channel
我哋都需要有記者會
令official嘅channel播先至對等
official channel 可以係港台有線viu
ok 喎
無視民意=>漠視/忽視民意--加強語氣強調
粗暴濫權的惡行=>粗暴的濫權行為---聚焦番濫權,就算濫權做善事都係濫權,對準藍絲,惡行後一句傷害市民已有呢個意思,唔重覆,濫權同暴力分翻開
push
知道
推到有人出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞