喺IG將「女街坊被捕時褲被扯甩」事件DM Emma Watson

791 回覆
3718 Like 34 Dislike
DM唔係多人炸就會留意到 建議大家可以同時係post comment一段精簡版 再叫佢睇DM 但千其唔好一班人走去洗人版 始終人地唔係必要理你 最好既做法係集中火力讚1個留言上頂 咁做就算佢本人留意唔到 有睇佢post既人都會一眼spot到 分分鐘有意外收穫
大家注意打完自己檢查一次再send

極多人寫到1999只係狂loop free HONG KONG
記住對方無睇直播,你係要簡單講清楚咩事
女權撚六月開始死晒啦
分段sd lor

只push唔做係冇用既 就算件事睇落冇用都一定要試!
第一
未必係佢本人 host

第二
學巴打話齋
隻中推一個 post
再 @ / hashtag 返佢
比佢見到機會仲大
第一
未必係佢本人 host

第二
學巴打話齋
集中推一個 post
再 @ / hashtag 返佢
比佢見到機會仲大
樓主係female officers 嚟㗎
睇清楚係女狗乸

直接寫officers 就得㗎啦
不論男女 咁對女示威者都係唔啱
巴士轉咗行動!

遍地開花 九巴不合作運動最後召集!!
https://lih.kg/1406002

所有最新資訊會係TG Group到發放,有意發夢參加的朋友請加入

已有分區細group,group link係大group公怖咗

https://t.me/joinchat/AAAAAFehx0H-9ZMmNP0guA
Sent
Good idea
send埋比oprah winfrey

已經dm埋Brie Larson 同Michelle Obama
我呢啲垃圾廢青趕住去阻人返工 今晚再搞
可否借嚟開post用?
其實係女警做的

你寫POLICE officers,根本無論男女都唔應性侵人
Avada Kedavra
推 即做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞