「救人!」世紀最大救義士唯一方法 正式上線 第二波

476 回覆
915 Like 5 Dislike
好似懲教同廉署都係得好少EMAIL
搞掂成1500個
9月出世嘅巴絲們有福了 民政署個list齊哂喇 快啲send啦
加油
我都係咁見到 我唔知佢地得3個

Send 曬可以幫下其他月份(聽說9月好長
好正呀 推爆
點解冇律政司...........班檢控官都出左聲

https://lihkg.com/thread/1392389/page/1
哇勁呀巴打 受小妹一拜
高汁幫推
THX啊!!!!!!!!
第三波黎緊
我係咁樣比政府統計處

各位,我是一位年輕人,恕我是文科人不懂統計,無法以更親近的形式寫這封信,但我仍要厚着面皮懇求你們出席8月2日和8月5日的行動。

孟子說過人都有對別人的痛苦、不幸、危難等都會感覺不忍。如果忽然看見一個小孩子將要掉到井裡面,那麼人們都會有驚恐的樣子和憐憫的心,不是為著跟那小孩子的父母結交,不是為著在鄉里朋友那裡求取名譽,也不是因為厭惡那小孩子的哭聲才這樣,只是因為人們作為人而有的惻隱之心。

香港快要掉到井內了,我相信你們出來不只是出於政見或者政治立場,更是因為你們都是香港人!
[預告] 律政師 會係第三波
製作團隊廿四小時運作中
等你聽朝起身繼續send
九月巴絲戰鬥力10000000000
點解禁入去廉署咩電郵都見唔到
我明明係紅絲黎
想要既拎去用
我係咁樣比政府統計處

各位,我是一位年輕人,恕我是文科人不懂統計,無法以更親近的形式寫這封信,但我仍要厚着面皮懇求你們出席8月2日和8月5日的行動。

孟子說過人都有對別人的痛苦、不幸、危難等都會感覺不忍。如果忽然看見一個小孩子將要掉到井裡面,那麼人們都會有驚恐的樣子和憐憫的心,不是為著跟那小孩子的父母結交,不是為著在鄉里朋友那裡求取名譽,也不是因為厭惡那小孩子的哭聲才這樣,只是因為人們作為人而有的惻隱之心。

香港快要掉到井內了,我相信你們出來不只是出於政見或者政治立場,更是因為你們都是香港人!
係廉署同懲教 會比較小
可以幫手send下其他月份
Sor 唔夠瞓個人係咁做7野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞