御藥堂蟲草靈芝好唔好?聲稱全破壁,測試結果僅5%

36 回覆
67 Like 4 Dislike
提提你:何君堯維特健靈健康產品有限公司顧問

咁要send email去維特健靈叫佢地留意顧問有無犯法,如果唔係就罷買
搵到啦

港府要求御藥堂蟲草下架
香港衛生署今天指出,經化驗顯示,「御藥堂西藏頭期野生純冬蟲夏草」中成藥的總細菌含量超出標準限度,已要求御藥堂立即從市面回收有關產品。

「前列爽」疑膠囊藏活蟲
食物環境衞生署正調查一宗涉及御藥堂控股)有限公司旗下保健食品「前列爽」的投訴,涉事產品被指藏有昆蟲及傳出異味。有市民本月十日購買了六盒、每盒一樽裝的「前列爽」,她先後開封三樽膠囊丸均有異味,其中一粒膠囊丸內更懷疑藏有一隻外形類似蜘蛛或牛蜱的小昆蟲,事主後來向食環署投訴,當局已取走樣本化驗。御藥堂稱已抽查涉事批次產品,證實沒有問題,沒有計劃進行全面回收。

其他網民留言:
原來好多人一早就知御藥堂是騙人的奸商~~低劣品質~負面到爆~衛生又有問題~咁多牌子選擇, 都係唔好冒險啦~

D 人幾撚無知,自己無錢食健康產品就話人on9,食多D公仔麵, M記就最健康,補品唔係無用,只係D商人無良。
你呢D窮西無錢食就on9, 口口食多D M記最健康
口口食
唔係話健康產品冇用
只係比咗錢換來得5%有效成份又多雜質,對比其實90%有效成份

只建議大家要買都唔好買垃圾,食壞自己身體
唔係話健康產品冇用
只係比咗錢換來得5%有效成份又多雜質,對比其實90%有效成份

只建議大家要買都唔好買垃圾,食壞自己身體

手快快打錯。係其他
有冇人知赤靈芝精華食多左會唔會瘋狂訓覺 一訓就訓到十幾個鐘 仲要無時無刻都好眼訓+訓得著 因為身邊有人係咁 想知會唔會買到假野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞