元朗警、黑合作內幕 [鄧二哥]疑涉貪

900 回覆
3215 Like 24 Dislike
搞搞d邏輯先啦,辭職表態得唔得呀?按章工作得唔得呀?係咪要有人死d「白警」先會露面啊,警察無好人,好人無警察
我無嘢講
陪審團行使否決權無需理由
我無嘢講
請用理性去面對依家個局面。現實社會真係唔係一句話想辭職就辭,成年人係有好夠妥協屈服。

但我地要做嘅係慢慢令妥協屈服嘅肯企出黎,打倒真正邪惡嘅嗰一大批黑警
如果佢係白警,佢就明點解我地屌埋佢,警隊係一term人,一人犯錯,全term都錯,一煲粥有屎,先煲都唔食得。佢地如果係白警,必需忍辱負重,盡量舉報黑警先係佢地要做既野。
Push!!
On9, 良心警更應該擺工,呢場運動已經證明咗寫信係唔撚會有用
唔會要求你勇武,但起碼擺工做和理非可以迫政府做野
推推
無一個係無辜,唔好信佢地呢d 洗白文
就算有良心警察都係萬中無一 無可能下下行動顧住佢地搞到縛手縛腳
而我地普通人點分到邊個係良心警?
高層又黑又廢必須治
但前線班無腦濫權垃圾一定唔係無辜
而家有黑材料 我地可以好好利用煲大佢
但唔洗急住幫黑警洗白
最重要係大家要明點解今日有警告爆料
唔係因為佢地係良心警
而係市民對佢地嘅唾棄同不恥

令佢地急唔住要出聲
所以一定要繼續反黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞