元朗警、黑合作內幕 [鄧二哥]疑涉貪

900 回覆
3215 Like 24 Dislike
做市民幾時都要企硬對付黑警,總之無委任證就無身分證!
前線既都無一個係無辜,對人射嗺淚彈,再對頭開槍,一棍一棍大大力扑,點會係無辜
有無send去各大報館?
講有撚用咩,夠薑就拉隊搵記者開個記招,之後一齊去老廉舉報先係波
白警買少見少
推左先
推晒俾啲大粒想洗底?
有無咁著數呀屌你老母
無論結果係點
你3萬幾隻警犬同屋企人都會成世做狗抬唔起頭做人
哎唷
如果係真呢單一定要搵人轉污點 警察最多無份工
反抗警黑嘅俾人告暴動係無咗十年呀
1%良心警 手足就唔洗受傷唔洗坐監?
仲咁撚天真想係警隊招隊友 真心唔明咩玩法
呢個係屬於香港既水門事件
pish
我諗答得到你都要懷疑係咪鬼
主因旺角一役,坐在PHQ 冷氣房的[黑二哥],本想下令三大應變大隊全部1)換回普通PTU軍裝及2)轉守花園道,但他其實已盡失軍心,故三大現場指揮經協商後(包括Dover)決定共同熄機,繼續驅散示威者,道路回復正常為此,這方是嚴正執法之道。[黑二哥]已盡失軍心,因應拉唔拉、應打唔打、應做唔做,永遠叫前線hold 住條checkline、等陣先、生怕東方、怕蘋果、怕...,唯獨唔怕黑道,因為佢就是集黑白兩道於一身的表表者。

呢段睇落佢都係撐打鳩示威者?
Push
推!
為左果1%要犧牲幾多野,幾多人?

由69開始不停有人話辭職,交人就放生,但今日730,你答我,傷亡被捕義士數字同警犬倒戈數字,係咪真係仲想洗白班撚屌?
乜撚野邏輯黎
你亂扣帽子做乜鳩?

我無期望過良心警呢一刻會做到野
因為良心警係警隊只係少數

但好簡單一個道理
想警隊變好 一定要改變依家藍絲主導嘅生態
難得有良心警出聲
你地又走去屌鳩人
其實知唔知自己好撚短視?

即使最後成立到獨立調查咁又點?
即使調查完炒撚左幾百個黑警又點?
最後黑警一樣係藍絲圍威喂
而你呢班屌鳩良心警嘅人
係幫兇
pish
故三大現場指揮經協商後(包括Dover)決定共同熄機,繼續驅散示威者,道路回復正常為此,這方是嚴正執法之道。

Well
唔係話冇白警
而係警隊咁快想搵幾個高層祭旗就算?
咁便宜你地?
岩岩先告40幾個人暴動阿
仲有前所未見咁多委任證嘅「張建宗不代表我」呢?
一日警隊唔檢討重組教育
都只會變左下一次運動嘅衝突爆發點
由雨傘到而家
大家有眼見警隊「忍」左幾耐
仲記唔記得612果條「唔會比佢地佔中2.0」,「好型阿」,「仲以為學堂先有得開(鎗)」條片阿?
呢個仲會只係單單高層同PTU、速龍嘅問題?
唔好成日懶政治問題 政治解決
呢個正正就係今時今日警隊文化嘅問題
唔搞掂佢 搵幾個人祭左旗
問題只會因積怨而繼續惡化
你叫市民點樣信你地?
推到全部人都睇到
你又岩喎
係唔係啊,又謠言?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞