澳門人幾年已經頂過水炮車

315 回覆
760 Like 17 Dislike
應該係調較過, 威力最弱

台灣太陽花都出左水炮車
https://www.youtube.com/watch?v=nf8DYPElT3M

但威力弱到
搞錯左, 唔係太陽花, 是反核運動
咩電視台黎?未聽過
人地呢d先叫勇武,我地呢d人地一行就縮淨係識檔,檔完比人打打完比人拉
[非標題黨]我諗到破解水炮車嘅方法!!!!!

https://lihkg.com/thread/1391043/page/1
魚革, 攻破立法會 呢兩單野仲勇武過 澳門人多多聲啦

屌你老母 只係識踩香港人
澳門人都識還拖
屌香港人仲講緊停手慢慢傾
屌你老母, 反送中呢幾個月你訓左教定番左去大陸鄉下呀??
再流動示威姐,盡不走大馬路
真係笑死嫁

澳門人連警察防線都未攻破, 仲好意思笑香港人
你on9?
琴晚訓撚左?
警署出邊個阿叔叫人停手你暈撚左?
魚革, 掟磚頭 令到警察節節敗退, 你食撚左??
612, 差D攻入立法會, 令警察射布袋彈, 橡膠子彈先反到到, 你食撚左??
沙田廣場激戰, 大量警察受傷, 你食撚左??
71攻破立法會, 你食撚左??

屌你老母, 只係識踩香港人
唔敢當
但暫時是勇武過澳門人啦

家陣正準備向法國黃背心 進化, 目標是去到烏克蘭人級數
唔好咁多廢話
琴晚個阿叔你食撚左?
次鳩次都有人阻撚左你又食撚左?
燒起野都有人on99淋你又食撚左?

起你底都知你on撚99, 咩鳩警察好好禮貌
屌你老母啦死on9仔
你幾大呀
仆你個街

人地拎國旗咁愛國

玩水炮車?
你話香港幾唔抵 雨傘到而家5年
淨係派左舊年既4000蚊 仲要有返工都基本上收唔足
屌你老母香港政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞