做咗三年幾貢茶 你問我答[9]

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
[quote]歡迎嚟到台式飲品分享/討論/中伏/投訴/意見/訴苦區
第一個po
https://lihkg.com/thread/101565/page/1?ref=android
第二個po
https://lihkg.com/thread/104005/page/1?ref=android
第三個po
https://lihkg.com/thread/107718/page/1?ref=android
第四個po
https://lihkg.com/thread/113060/page/1?ref=android
第五個po
https://lihkg.com/thread/120819/page/1?ref=android
第六個po
https://lihkg.com/thread/123222/page/1?ref=android
第七個po
https://lihkg.com/thread/128025/page/1?ref=android
第八個po
https://lihkg.com/thread/132071/page/1?ref=android
有巴絲成日問嘅糖表:
嚟到尾二一個po開到十就唔開 所以下個po整合問題
問過嘅問題會再答 答到你滿意 隨便問
召集所有做台式飲品嘅巴絲目前有comebuy 歇腳亭 貢茶 天仁 賞茶
其他巴絲有咩中伏/投訴/分享嘅請喺咇一聲之後留言 然後撳發表回覆 我好快會接聽你哋嘅電話
如無意外應該係最後一個回
心情太差突然覺得自己好垃圾
連個present grade都爛埋應該都好難上a range入返u
我都係摺埋繼續專心讀書算了
祝樓主早日達成夢想 加油
到時等我做你第一個客

你係唔再上水?
唔好咁睇自己啦 其實你已經好好 好過我讀到中途要quit
希望遲啲仲會見到你啦 其實仲有個零月都完sem 唔好畀咁大壓力自己 加油捱埋佢

做咩搞到唔再上水嘅

佢爛咗grade心情唔好想認真讀書幫佢打下氣啦
希望佢唔好咁灰
今次Copy多左個quote字
你次次開po都有啲野錯
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗
今日係個po一個月嘅日子
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

咁都被我做到第一個正皮
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜
咁都被我做到第一個正皮

因為真係推得太慢
恭喜
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

多謝提底
你改咩名都好都係叫提底
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得
做project嗰啲人呢

去哂做project

多謝回答

仲未做完

幫你推爆呢個post

你終於出現
去咗邊

不要問 收拾番心情了

唔係收拾咗好耐喇咩

最近又發生左其他野 之前同你提搬屋 最後唔搬了

點解?咁係咪好事?

唔好問喇,唔開心既事,都叫過左去
只希望我快d畢業出黎搵野做搬出去
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得

我都係
慣左每日睇下白素訓未
之前就慣左每日睇下樓主起到身返學未
又慣左睇下你地啲功課project做成點
咁都被我做到第一個正皮

因為真係推得太慢
恭喜

推慢d好 我諗住星期五去另一間舖買杯珍珠奶茶
到時第十個po都爆埋我要同邊個講

多謝回答

仲未做完

回想返長老我year4嗰年最後嗰一兩個星期
晚晚做project做到三四點先訓
青春呀青春

我有預感我將要步你後塵

你加油呀

仲有一半未做 而家已經開始頭痕都唔知係咪因為咁生左幾條白頭髮

我勁多
幾時要交?

下真架
你細過我架喎
已經有白頭髮

我覺得係遺傳問題 但真係有 好彩既係唔係面果浸有

我都係
我勁多 好明顯 有染返黑

其實你大d定我大d
但染無乜用 之前染啡 白果d都係會好快甩色
quote]

去哂做project

多謝回答

仲未做完

青春呀青春

我有預感我將要步你後塵

你加油呀

仲有一半未做 而家已經開始頭痕都唔知係咪因為咁生左幾條白頭髮

我勁多
幾時要交?

4月中 3月尾要交次final比老細睇睇先

加油 得返一個月 好趕[/quote]
早d有呢個post個project就做台式飲品
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得

我都係
慣左每日睇下白素訓未

我都慣咗無野做就入個post睇下 無咗個post唔知睇乜好

去哂做project

多謝回答

仲未做完

幫你推爆呢個post

你終於出現
去咗邊

不要問 收拾番心情了

唔係收拾咗好耐喇咩

點解?咁係咪好事?

即係關屋企事

去哂做project

多謝回答

仲未做完

幫你推爆呢個post

你終於出現
去咗邊

不要問 收拾番心情了

唔係收拾咗好耐喇咩

點解?咁係咪好事?

即係關屋企事

但係自己搬出嚟好辛苦 加油啦
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得

我都係
慣左每日睇下白素訓未

你係每日瞓前同埋瞓醒先出現啫
好懷念開新po個個搶住衝入嚟嘅日子
quote]

去哂做project

多謝回答

仲未做完

青春呀青春

我有預感我將要步你後塵

你加油呀

我勁多
幾時要交?

4月中 3月尾要交次final比老細睇睇先

加油 得返一個月 好趕

早d有呢個post個project就做台式飲品[/quote]
可以講啲咩

多謝回答

仲未做完

青春呀青春

我有預感我將要步你後塵

你加油呀

我勁多
幾時要交?

下真架
你細過我架喎
已經有白頭髮

我覺得係遺傳問題 但真係有 好彩既係唔係面果浸有

我都係
我勁多 好明顯 有染返黑

其實你大d定我大d
但染無乜用 之前染啡 白果d都係會好快甩色

你老啲
我染黑三個月要染一次
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得

我都係
慣左每日睇下白素訓未

唔係 我返學會上緊堂都出現
咁都被我做到第一個正皮

因為真係推得太慢
恭喜

推慢d好 我諗住星期五去另一間舖買杯珍珠奶茶
到時第十個po都爆埋我要同邊個講

放心 而家推得咁慢星期五 呢個po都未爆
但係你又話冇錢 又買
你次次開po都有啲野錯

呀頂 再前一個都係咁
del漏咗

恭喜恭喜

突然有啲唔捨得

我都係
慣左每日睇下白素訓未

同埋討論你果邊d珍奶幾時掉轉擺幾時正常

去哂做project

多謝回答

仲未做完

幫你推爆呢個post

你終於出現
去咗邊

不要問 收拾番心情了

唔係收拾咗好耐喇咩

點解?咁係咪好事?

即係關屋企事

家家有本難唸的經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞