[武術界恥辱]空手道正德館館長公開撐警屌年青人

119 回覆
126 Like 5 Dislike
空手人留名

唔係佢間館,只係知係打得既人都走哂,我師父仲話佢慘,一手train up既人全部背叛佢。點知原來有咁多內幕野。
喺呢方面睇係慘嘅,不過如果唔係有原因又點會一次又一次有人走,又唔係轉工跳槽加人工,間館冇問題點會想走
咁少人討論點阻止佢誤人子弟呀
唔好推
真係無人推放幾張圖上來又無後續,由佢繼續收學生賺錢啦
行內人?
講多少少等大家可以繼續討論
呢個post好多人都係圈內人,但可能忙緊出隊唔得閒鳩噏我講咗好多啦,但發覺無人想討論樓豬簡直係史上最hea,開咗個post就唔見咗人
呼叫樓主
佢要博人同情咪話人背叛佢囉,唔通會同人講自己對人有幾仆街所以走咩?
請研究下武術歷史先,空手道源於中國,冇得厄,所以日本人唔當空手道係國技
佢前夫咪警察囉,都係空手道師傅,姓盧,自己搵啦
問心,如果唔係李慧詩尼啲金牌選手帶頭表態反送中,鄭子文會夠膽出聲係蘋果表態嗎?

相反,如果李慧詩若果帶頭撐政府,你估仲有冇運動員表態?

真係慶幸李慧詩係有良知
條八婆成日發神經🙃 教班又唔出糧 自己袋袋平安
搞到啲教練走晒 自己攞嚟

間中係班細面前就扮晒野俾雞碎咁多 之後就當冇左件事唔使出糧
而家上堂成日要人聽佢講埋啲歪理,感覺好似聽popo 4點鐘記招咁,好難頂囉。
有冇多啲detail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞