[武術界恥辱]空手道正德館館長公開撐警屌年青人

119 回覆
126 Like 5 Dislike
垃圾已撤離FB, 佢真係以為佢係萬人景仰,我講你就聽。可憐佢啲學生唔知點話俾人知响邊間館學空手道。成日同學生講重德行,原來最冇道德嘅係佢本人。簡真人渣一名!
岩岩搵到呢間野有個師傅叫鄺珉樀,之前HK01有報係民賤聯提名佢參選!

//鄺珉樀於2014年,獲民建聯屯門區議員曾憲康提名,擔任區議會社會服務委員會增選委員;2015年,他亦以新界西居民聯會委員的身份,在《大公報》登報簽名支持通過「袋住先」政改方案,同年參選屯門區議會,對撼民主黨但落敗,被指是隱形建制派。//

https://www.hk01.com/社會新聞/164543/立法會補選-按樓借財仔280萬元-黃成智-生意周轉及選舉開支
之前大南補選,館長仲幫經民聯李思敏助選添
據聞佢今次高調撐警,好多學生嘅家長都好不滿
佢個專頁都關埋
樓豬仲唔上水一齊討論吓?
Push
捱苦?
填鴨式教育dse逼到d細路壓力大到要跳樓
想讀書要借錢去讀, 仲要返part time揾生活費
出黎社會做野, 住已經洗左大部份糧, 仲要還loan, 仲有生活費, 要進修
個壓逼係幾咁大
唔好以為成個世界得你先捱過苦先得架臭閪
大把人日日捱到隻閪咁呀
同埋d狗一齊襯地臨啦陷家鏟
官網under maintenance
push
pish
推比多啲人睇到,唔好比呢啲藍絲思想荼毒下一代!
樓豬放上來又唔一齊討論,係咪比館長捉咗
Hello I’m back
由其是國術師傅
香港今日之繁榮是誰建立? 港英政府
笑死人
推推推~多啲人一齊入來討論
無空手道圈人?
有幾多曾經對空手道有希望嘅人比佢當係狗,仲要簽埋咩合約唔比轉館,違約費仲要成百萬。
佢做到將心比己,待人以誠嘅話,唔洗咩合約,學生洗鬼轉會咩。

可惜,學生對佢來講只係一個工具。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞