(生左粒)若要暗瘡好,咪撚信老母7

1001 回覆
51 Like 0 Dislike
半年後復發 好嚴重 點算 有冇人知食食環素有冇用
好嚴重既話再睇醫生啦 本身想叫你觀察多陣短期定點

16歲食過一次
依家21歲又再食
我都驚對身體好傷
第6日都係仲有油 情況未有特別
搭單問絲黎
16歲個陣額頭同太陽穴生得好勁 食過一次a酸
個排係好左 但中六升大學開始又開始黎料
同埋變晒生兩邊面 呢幾年係keep住生
比較好嘅時候就冇瘡 但keep住有印 啲印都未退又生新一粒
同埋食完第一次之後皮膚好乾又易紅。。。
宜家都係 洗完面唔即刻搽野嘅話啲印超明顯 一搽完化妝水先好啲。。。。
宜家啱啱畢業搵到野做 無奈返工唔化妝真係唔敢見人(雖然化左都遮唔晒
但係日日朝九晩六咁化真係仲差過之前
見到咁多巴打食幾個月就好轉令我又有返啲希望
睇你地講有顧 荃灣 同長沙灣
想睇顧但又真係好貴。。。 一個月一次冇左3分1糧
樓主係咪2萬幾成個療程?乜柒都包晒?
仲有個幾月食夠九個月
但係仲係有好多粉刺仔
可能要慢慢減劑量咁停
有冇人食到出現肌肉關節痛?
係皮膚科醫生到睇,食過10mg 一個月
之後係自己家庭科醫生睇傷風個陣,話有抑鬱症食a酸唔係咁好,即刻幫我轉做四環素
依家食咗兩個月,穩定過食a酸
家庭醫生好似細心好多
就黎覆診開始第三個月
今個月差左八月中爆左幾粒勁既而家都仲有粒未好返
然後又有好多位想爆
叫佢加重啲先
第7日
有少少鼻血 面仲係唔係好乾
點解禁多人 斷唔到嘅
食夠體重?
我做完劇烈運動就會有肌肉關節痛
唔做運動 就咁食既時候就冇
same here
想問下大家去睇暗瘡係咪請sick leave?
想去睇第一次 但睇星期六排到10月 唔想拖咁耐
請問計體重食幾多mg,係點計法?
完左你就爆番架啦 短期同長期點都有分別
本身食緊幾多?
番緊學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞