(生左粒)若要暗瘡好,咪撚信老母7

1001 回覆
51 Like 0 Dislike
依段時間唔喺香港
你呢個狀況我個人認為你可以試下先食抗生素 食左一個月 禁一禁個臉先 ,再化妝姐一姐 等婚禮settle好再食a酸 呢個我睇法
Well noted
請問有無巴絲睇過沙田康健梁偉耀醫暗瘡?
落街行一個圈
條頸都出晒汗
Hea爆,態度麻麻,唔好睇
唔撚係呀巴絲沙田區有咩推介,thx
我睇仁安皮膚科趙醫生👩🏻‍⚕️
睇咗4,5個月啦,食多3個月藥就完
跟體重食嘅
不過可能係專科+私家醫院,所以少少貴
診金每次$1260
驗血$1170
藥另計
仲貴過顧
我都係!就算個身唔出汗個嘴唇位都一定出 要係咁抹
嘴邊甩皮嚴重左,圈住哂個嘴咁甩
搽完cream隔唔夠半個鐘又甩返皮,點算有冇啲更強既補濕推介?
驗血1170
我成個嘴都係瘋狂甩皮
用醫生比既類固醇搽完都係冇乜用
基本上不停裂,然後又手多搣佢無限loop
大家好 好認同 咪信老母 愈整愈大獲
a酸係唯一general方法
個別人士生活習慣都要改 我自己一夜訓就hihi
有d人要戒牛 海鮮
後期就要磨皮 都係去私家醫院架啦 價錢不菲 而且唔好expect會好返曬 大約在30%-75%左右 視乎財力 恆心
特別係冰錐型洞
我自己洗左40k 3次a酸療程 好成功地無再有大面積爆發 只係偶爾一兩細粒 好快謝
30k 磨皮 只係好左30%
而家d a酸藥好似貴左一倍有多
Vaseline 係咁補
係 首先要做好個人習慣 知道點點點 再唔得就食a酸 若果諗住只靠藥 隻手又一直店臉 衛生唔做足 爆的話都係抵你死
想問食緊a酸可唔可以用杏仁酸精華or美白精華搽面?
食A酸開始 D鼻屎鼻涕開始好lim好痴笠笠 同埋夜晚訓教開冷氣會流鼻血
你地會唔會?
same here
前面唔得 後面 唔含酸既話應該無問題 不過最好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞