[討論]葉虎數簿

555 回覆
1443 Like 2 Dislike
中聯辦派發每人50萬予認罪白衫人士,預計19人被捕
https://lih.kg/1362721

根據上面有政府消息人士指出
警方預計拘捕19人
每人約50萬港元

大膽假設
上圖條數係
由多個戶口調動資金
幾個戶口 總數5,429,000
再除19.05 (0.05應該係手續費 或者夾棍
最後得出每人334,985人民幣
約值380,000港幣

但白衣人發現資金分唔勻
然後再假設5,429,000 12個人分
5,429,000 / 12 = 452,416人民幣
約值510,000港幣
最後警方就元朗事件拘捕12人

—-

就此推斷 此數簿同白衣人有可能有極大關係

希望可以有更多圖片 大家一齊討論

車上罰單, 有另一車牌同地址
車係南邊圍,無死錯人
借位一用
有時間去一去元朗地政參觀下

[恐怖過拆祠堂] 反對丁屋申請之投訴懶人包 [和理非請做野]
https://lih.kg/1373865
Push
push
Push!! 想睇返發現數簿的片 應該去蘋果?
而家架車俾人爆開咗,好多人可以接觸到車入面嘅野,就算調查都冇用,因為就算拎呢D做證據法庭好大機會唔受。
就算無人掂到
一樣唔會做到呈堂証供
你懂的

其實現場係做啱咗事
只求記者唔好影到義士
同埋唔好交片
推!搵到嘅所有嘢都會有用!請backup !文宣!靠你地了!
分鐘俾人告返老爆同刑毀轉頭,中聯辦警黑一家親。
無今次風險點會爆到呢單嘢出嚟

只希望手足萬事安全
如果班白衫發現自己收少咗錢....
文宣核彈
元朗有咩蝻撈黑社會可以撈到揸數簿?
有可能
個幾行500,000同1,000,000可能係唔同人比出黎既安家費

但係 5,429,000/19.05=284,986
多左個50000係乜? 又係唔知邊個比每個人既安家費?
同埋下面個幾行... 真係要翻譯左d字先明...
而本野好撚鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞