[有圖]呢個now女記者叫咩名?

1001 回覆
1889 Like 159 Dislike
唔會高
做記者係冇突發事先好做
唔該以後尊重記者尊重傳媒,幫記者爭取合理待遇,傳媒呢行大家都係熱誠當飯食,不斷比老屎忽瘋狂剝削
根本記者唔做唔得,應該有翻尊重同大眾支持,爭取合理待遇
突發野日日都有嘅
好掛住立場姐姐
所以點解記者要秘撈

https://www.youtube.com/watch?v=wGX_Vgq-1G0

【Hongkongers! Assemble! 】
光復香港,時代革命!
勿忘初衷,五大訴求!

7.28 中上環 下午3點 遮打花園
捍衛自由 不徹不散
五大訴求

1. 徹底撤回逃犯修訂條例
2. 釋放所有因反送中被捕人士並承諾永不追究
3. 撤回612暴動定性
4. 追究警察濫權濫暴(包括721元朗官警黑勾結事件),成立獨立調查委員會
5. 立即實行雙普選
同樣係前線 記得人工低無得加人工 黑警就相反
記者
記者人工咁低
我以為起碼20k起跳,主播有30k咁
真係為份使命感
應該無去到廢物咁誇嘅
不過有好多文章係睇得出低質素嘅記者寫
或者可能真係配合社會寫啲咁低質嘅野先有人睇咁
到時睇下見唔見到佢啦ching

頂盡14500
琴日就喺元朗見到
所以記者係好值得尊重
佢地有嘅係信念
當然係記者,唔係作者先需要尊重啦
有幾呀?
發現大家唔定期講下,係真係會唔記得左

不分化,不割席,不譴責,不阻止
關你撚事咩屌你老母放我女朋友上黎咩料呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞