突發!! 美國國會回應元朗警暴!!!!

840 回覆
5752 Like 23 Dislike
成班速龍都要坐監先收貨
Sir, this way please
sir this way plz
林鄭條八婆訓撚左?
依家真係無政府狀態
SOS
This way, sir.
I'll guide you, just follow me.
777點會,人地連Facebook 都唔識用
Noted with thanks, any concrete solutions? Just hoping Carrie Mami to resolve the disputes won’t change the situation.
林鄭:閱,哦。我老公同個仔都仲係BC,美國佬又冇話罰我咩,ok。
應該企十個美軍喺度班狗全撚部郁都唔敢郁
快啲寫 最勁佢唔寫
寫左又有多樣減警狗既理由
回應左又點? 打完飛機之後咪一樣無事發生
香港加油

5/8 九巴不合作運動 正式啟動!!!
https://lih.kg/1390913
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞