[比達哥更仆街]撐警林溢欣yylam,你肯出聲屌警犬未?

133 回覆
402 Like 74 Dislike
但我覺得係佢公司開綠燈佢先有得post呢張話好鍾意呢句

Lori 個染頭一直無表態過,元朗白衣人單野一直無表態過,只係識見人補佢,今日重仆街,撐葉劉?DLLM!

YYLam今日重開名撐佢!呢班西人,食屎啦
笑撚死,咁樣叫做關心香港
呢一刻為左利益唔肯屌警,將來班00黎學生一定會記得偉大既欣屍係幾咁虛偽
燈塔係想幫佢洗底 俾佢post先啦唔夠一陣燈塔都出埋po
喂屌欣屍成兩個月都唔表態唔屌警 成個香港都知啦屌
每日一推
Lori 不嬲反共
其實佢地一直成班727之前都無出過聲
係去到727之後
六月娘見到越嚟越多人屌政府
先批准佢地表態
唔好以為佢地真係好正直
條友係721之後先出post講一兩句之後又賣番廣告仲要之前一百萬同二百萬遊行嘅時候,佢一日係成團yy team去旅行,一日係同成班中學生oneday旅行,呢條友真係無資格為人師表
補充 再有一日(好似係721之後) 遵理成班好撚開心酒會,唔係話要你改期,但從yylam ig見到幾撚開心,正當全世界好傷心好驚恐嘅時候
佢根本生活係平行時空
扮撚曬野叫學生唔好排隊轉個頭又周圍唱通街去俾d學生見下佢真人幾撚大隻黑背心女女出晒水屌你老母放d水係度叫人出去拎當學生係狗come come 啦俾人利用拎黎做宣傳仲要成班人拍曬手掌cls

睇到呢度大聲笑撚左叫自己gorgor都算 打句英文都錯 係咪以為back係verb
唔知以為佢咩明星原來係人形獸
呢隻獸仲有個國際後援會 啲妹妹係咪傻撚咗個腦
如果佢係真心支持嘅 叫佢炒咗佢老細 自己坐埋佢個位 之後成個遵理可以好似英皇咁變橙色
yylam乜水唔撚識喎
條友其實好撚假,睇佢啲mock貴過演唱會飛就知,每次大是大非前都淨係賣廣告。
佢點炒佢老細
佢遵理大佬嚟㗎
會大得過佢老闆?
pish
幫手推
Kai Tai屌得好大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞