[比達哥更仆街]撐警林溢欣yylam,你肯出聲屌警犬未?

133 回覆
402 Like 74 Dislike
係人都知yylam撐警撐建制, 之前都有好多post屌9佢唔撚表態, 兩邊討好唔係人

上星期擺明係警犬放d牛屎佬入西鐵站打9義士, yylam只係出post抽下過街老鼠何君堯水, 完全冇屌過警犬同黑社會合作扮有屌警
本黎諗住yylam條仆街都終於有返d人性肯講少少人話,點撚知今日元朗咁撚大件事,警犬直接用槍射9義士,好多人危殆嚴重,又放催淚彈去老人院,睇親好多補習佬都出post屌警犬岩岩睇ig有更新以為yylam終於肯放棄藍絲家長市場屌警犬,點知佢只係cap張鳩圖,比4隻字真係經典當係表左態屌左警犬?你做人做到咁虛偽都真係經典

達狗有十幾萬兄弟唔表態俾人屌奶共,近排都有出聲屌警犬,yylam都有成十幾萬followers,成個ig post全部都係宣傳同吃喝玩樂,之前警黑合作仲要掛住宣傳書展

一個老師真係關心香港既話,會唔會1個igpost都冇表示過?係1個都冇呀屌你老母

yylam兩邊討好,一直撐警又扮下黃絲屌警,實際上乜撚野老師責任都冇盡過,成日玩言語藝術扮聖人,終於係你身上學識咩係
人生5**
yylam人生冇撚得輸,各位dse雞學下點樣佢咁撚虛偽,咁先至可以搵大錢,做到人生贏家

利申:淆底非勇武,兩粒鐘之前離開左元朗,一開ig嬲撚到震,最影響00後既人竟然咁撚仆街

各位巴絲,幫手正皮推上熱門,迫佢表態屌警犬都好,希望以佢既力量可以影響班抖音喜茶00後關心香港
過2日先屌啦,focus 返啲緊急嘢啦
屌,我知巴絲好嬲yylam會即刻負皮
但呢個post要正皮先推到俾多d 00後睇到
屌文宣都要做!好多00後飲緊喜茶條撚樣完全冇出post屌警叫人關注警權問題
光復香港
呢d名師點敢表態
關咩事
補你老母咩
香港變成中國俾幾層樓你要唔撚要?
我補過佢,除左每堂9up激動叫春再狂派字典筆記,邊忽好呀睇過
yylam靠教中文出名,迖狗靠講出位言論,無得咁比
屌你老母教中文係咪要有人性?講返人話好難咩?
喱D 垃圾都叫做老師
樓上做打手宣傳 不如收收皮先

香港咁大件事,已經唔係政治立場問題
撇除政治,大是大非係要分對錯、黑白,唔關黃藍事

好多學生都有上街,唔止係大學生,中學生都有好多
冇lala 屌鳩佢做乜?
佢都出過聲
如果你要屌 成個娛樂圈大把人聲都冇出過添
要屌都對準目標 係政權
康sir好似有表態
佢由頭到尾話自己藍絲或者撐警冇問題
但係佢扮撚到自己好關心社會好似屌緊警咁
實際上佢拎撚住十幾萬followers冇屌警
Story抽水扮屌警 ig post永久留底就好撚醒目咁唔出聲
光環又拎晒 但乜撚野影響力都冇發揮過
唔屌得?
Sor9唔小心負皮左你
正正就係需要佢咁有影響力去感化班講普通話既00後
岩呀 有番少少人性既老師都會屌警囉
佢係一個好有學識既商人
屌好撚仆街
佢唔係全宇宙第一名師咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞