我整合左個「清算黑警名單」

823 回覆
1165 Like 8 Dislike
推撚爆佢老母個西
所有黑警都要清算
呢個重要
send俾外國朋友
外國朋友可以睇英文版
https://lih.kg/1491864
721 811 831
黑警殺人凶手
好波
push
全民抗爭,長久戰、拖垮邪惡、打倒腐敗

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪、減少淘寶
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點咆哮!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit)
#FreeHongKong #HongKongProtest #Chinazi
5. 不要說推,試著將呢段訊息copy and paste嚟推post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 每星期做孝子,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 每星期去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股、少碰中港股票
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.04
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞