我整合左個「清算黑警名單」

823 回覆
1165 Like 8 Dislike
唔需要 清一色大清洗
極少量白警都要審查先可留低

830 大濫捕 黑警被斬 完全將焦點轉移

請記住 今日出黎目的係

因為5年前831中共就普選設下「提名委員會」

我要真普選!

今日港島見!

光復香港 時代革命

硬碰硬,完全沒意思!鬥裝備,一定唔夠黑警鬥,鬥戰術,黑警又可以封路玩圍捕,除非你地有辦法一次過殺死50個以上嘅黑警,否則陣地戰完全沒有意義,所以我地唯一可以做嘅只係制造持續嘅混亂,令香港經濟持續下滑,咁林奠先會愈大壓力!
班黑警愈發癲,愈多無辜巿民被牽連,反對黑警嘅聲音就會愈來愈大,總之自己人不要戀戰,不要送頭,不要補捕,目標只有一個就係要持續制造混亂就可以,只要能持續有遊行示威,林奠都無可能救到香港經濟命脈----旅遊業!最後輸嘅一定係林奠!切勿意氣用事,為撚狗多一時而冒被打斷手腳及坐十年監的風險,值得嗎?留得青山在,不怕沒柴燒!
TUI
反欺凌
保護警察兒女 你我有責

==================
各位中小學生 為左反欺凌 保護警察兒女
如果有確鑿證據證明邊位同學老豆老母係警察既話記得要
1.搵人放佢大頭相上黎
2.寫埋住邊區
3.寫埋讀咩學校
等市民可以隨時留意住佢地有冇比人欺凌 係有需要既時候可以保護佢地

因為欺凌係唔局限係校園
而家市民咁仇警 有人可能會作出自然反應係街上做小動作搞警察兒女
例如:
1.唔小心撞佢出馬路
2.警察兒女衝紅燈個陣唔小心擋住佢唔比佢上行人路
3.唔小心踼/撞佢落樓梯
4.係街拍蚊個陣唔小心打中佢
5.係巴士唔小心擋住佢唔比佢落車
6.係巴士/小巴唔小心唔讓開比佢入去靠窗位坐
7.係巴士/小巴唔小心唔讓開比佢離開個靠窗位
8.係行人路/過馬路個陣唔小心"KICK"跌佢
9.唔小心擋住LIP口唔比佢入升降機
10.警察兒女趕返學搭LIP個陣 唔小心撳哂咁多層
11.係佢要上車/追車個陣唔小心扮健身撚當街捉住佢扮SALE野唔比佢上車
12.係街上唔小心撞佢落花槽
13.唔小心撞佢部手機落地
14.唔小心撞佢手上拎住既其他野落地
15.唔小心倒瀉野食/野飲落佢地件校服到
16.唔小心倒瀉野食/野飲「入」佢地個書包到
17.係鋪頭入面唔小心放左啲未比錢既野入佢個袋到
18.係佢行過個陣唔小心倒屋企啲屎水/污糟水落樓
19.唔小心打開佢書包拉鍊 等佢啲野跌哂出黎
20.唔小心放啲蛇蟲鼠蟻入佢書包
ETC.

大家見到有人咁做既話記得要保護佢地 就算啲警察兒女幾忙幾趕時間都要捉住佢地幫佢地報警 唔好比佢地走
你地知香港警察做野幾有效率架啦 一個人日日等幾次39分鐘都唔係好嘥時間姐
如果佢地自己打電話想搵人幫手 千祈唔好唔小心轟佢部手機落地然後踢到母雷公咁遠

https://lihkg.com/thread/1516112/page/1
https://lihkg.com/thread/1516100/page/1?post=2
啲狗總唔會24小時full gear
TUI
全世界同我出機場!!!!全世界同我出機場!!!!全世界同我出機場!!!!全世界同我出機場!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞