【連登 商業電台 光明頂 討論區(二)】

1001 回覆
30 Like 2 Dislike
聽完真係灰
可能過多兩三年 大家可能就習慣左呢啲唔正常既管治
大家都變晒犀牛 而忘記自己曾經係人

我信香港獨立係一條出路黎
但當JT 話Hong Kong has some forms of democracy 大家又歡呼
自不然反問自己香港人真係佩大家犧牲咁多咩?

絕對唔配
華人賤種就要過返華人賤種嘅過活方式
短視 自私 攻利就注定華人一世都係賤種dna

睇班廢中廢老D嘔心樣,我先唔想為呢班人爭取
邊有諗過dream bear講野竟然咁有腦

佢狀態好似好過以前
諗起篇甜故
好耐無聽過呢句野
每十句就拋一句詩詞出黎
每十句就拋一句詩詞出黎

條老野
時間日期記得好清楚
兩條友學識、記性真係勁,仲要有口才。好多複雜野佢地唔洗一個鐘就講得好清晰條理,俾聽眾簡單理順番啲脈絡。
聽到好心灰
僅餘既希望樂天都無埋

唔知邊集講過
你1984年之前出世ge 70 80後
就唯有怨自己唔好彩

84年之後出世 而你而家又冇BC/綠卡 就係你老竇老母ON9

近排講 我都係得BNO

BNO +1

自己移民啦
呢條老嘢識咁講都蠢唔晒窩
夢翁最搞笑係仲認為一國兩制可以用係台灣
邊有諗過dream bear講野竟然咁有腦

佢狀態好似好過以前

坐緊果時, 大把時間梳理過去
條友真係痴撚線,咩年咩月咩日發生咩事都記得,節目中間唔記得邊單野連幾點發生都講到

佢係真心愛國,為大局著想。可惜共匪只會為利益著想同埋防止你反佢,一定唔會正正經經搞民生。

佢係真心愛國,為大局著想。可惜共匪只會為利益著想同埋防止你反佢,一定唔會正正經經搞民生。

真心愛蟈就唔會有外國護照旁身啦懞撚!!!!
低學歷窮撚點解咁鐘意強人政治?

英俄聯合小組
佢一晚可以串馮生幾多次

邊個叫你上黎講呢d野呀 馮同學
占啤會包10點時段?
占啤會包10點時段?

頭先miss咗,幾時開始,日日都有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞