【連登 商業電台 光明頂 討論區(二)】

1001 回覆
30 Like 2 Dislike
咁好機會點解唔問佢出嚟有冇諗住叫一叫雞發洩下?
有無人數下有幾多金句?
廣告玩味

真係痴撚線

依個老一輩好多都記得
狂拋書包
浪費時間
痛心疾首咪痛心疾首囉,直接講四個字囉
做乜撚要又講「好似當年幾年幾月幾號文匯報個標題............」屌你我以為個標題有幾特別「....痛心疾首」
當堂屌左出聲
有無人數下有幾多金句?

不了
呢集應該要珍藏
狂拋書包
浪費時間
做乜撚要又講「好似當年幾年幾月幾號文匯報個標題............」屌你我以為個標題有幾特別「....痛心疾首」
當堂屌左出聲

狂拋書包
浪費時間
當堂屌左出聲

上面唔知做乜鳩
狂拋書包
浪費時間
當堂屌左出聲

你早d訓
呢集應該要珍藏

同之前第一單證實isis混入難民嗰集一樣,必須珍藏
好撚勁 一輪嘴 不段咁講
坐撚左成年,今日俾佢講過痛快,應該尻up一日都up唔完
統計今晚單日推左成500個留言
佢係咪講錯左,應該係7比0,一定係單數
呢集應該要珍藏

同之前第一單證實isis混入難民嗰集一樣,必須珍藏

係咪瘋狂抽燒山果集?
狂拋書包
浪費時間
當堂屌左出聲

咁樣引用緊係好過剩係用痛心疾首啦~
睇Live 19講佢老婆後生細佢咁多年
尖啤笑哂口
睇Live佢地d表情好正
狂拋書包
浪費時間
當堂屌左出聲

尖啤笑哂口

19無啦啦講人老婆呢野過份左
屌你 野野都可以引經據典

oral技巧,不斷引用名言

DSE 5**

5*****都仲得

不過壟斷發言

班監考老師可能圍埋聽埋一份學嘢

0分啦 壟斷發言
尖啤笑哂口

19無啦啦講人老婆呢野過份左

果個好似唔係佢老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞