鋪龍翔道班工人全部都係垃圾

85 回覆
12 Like 1 Dislike
龍翔道ok, 呈翔道先震撚到仆街
大家都係老龍,都係咁多車上斜
天馬苑上斜好好多
就算都係石屎路都好

嗰個位直路嚟點同
轉彎位係畀啲大車後轆片到爛哂

講轉灣,豐力樓西行都好過東行

咁你30歲開始去邊都行路同游水啦

公主道出尖咀方向
公主道出尖咀方向

我次次渣, 都同隔離個個講, 準備坐船
揸兩個轆表示不能同意更多

26上龍翔道真係拎條大陣去較飛

十幾廿年前嘅呈祥道真係無得輸
揸兩個轆表示不能同意更多

26上龍翔道真係拎條大陣去較飛

日日返工都係咁揸
第一次揸車行龍翔道,chok到暈車浪一路行一路同老豆講我想嘔,比佢恥笑
第一次揸車行龍翔道,chok到暈車浪一路行一路同老豆講我想嘔,比佢恥笑

咁你又真係虧左啲既
以前細個搭巴士行老龍條路爛到根本瞓唔到覺,不過依家日日搭得多返學基本上已經習慣左,就算揸車都已經覺得行老龍爛路完全係一種享受

咁你30歲開始去邊都行路同游水啦

新到呢

真心難求

十幾廿年前嘅呈祥道真係無得輸

家陣咪又係一樣
得閒鋪D得閒鋪D,有投訴???起左佢再鋪過 唔係點搵錢
渣開日本車,凳到屋企人係咁投訴
心諗可能日本車cheap 啦

有次架車入廠叫uber , 黎左架BMW X5
諗住睇下歐洲車仲要SUV有幾威啦
去到明愛差啲笑左出黎
龍翔道 咁鄧係因為 大部分都係石屎地,因為好多大車行 石屎襟行過瀝青

如果成條鋪哂瀝青 , 咁多大車行 好快爛9哂 到時幾日封一次去重鋪

以上所講都係9估 聽人講 唔知係唔係

如果真係咁 我覺得唔怪班工人事

關咩事吖,屯公夠多大車行啦,又唔見好似龍翔咁。其實仆街政府可能唔想用咁多錢去攪靚條路就真,二來,我當你每次重鋪一條線都死,隨時會攪到東九龍同貨櫃碼頭一帶大塞車。再其次就係費事鋪到咁靚,你班飛車黨晚晚飛車,死幾件咪大鑊
其實老龍可以重舖,
星期六日夜晚10點開始封,封到第二朝,夠時間重舖一段。
但係老龍好多唔少路段得一條線,特別係最震果幾段,
封一條就得番一條,一定要塞車將就下。

其實而家老龍逢周末間中都會封一線,問題唔大既

屌,老龍三日唔埋就炒一次車…同封左幾條線一樣咁塞

一日一小炒,三日一大炒
做石屎廠,其實唔係咁多石屎廠會係凌晨同你開夜做

加錢姐
部錢7次次經過dun到就散咁
避震set 硬少少龍翔道都死

巴士e50d
工程人員快入黎解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞