鋪龍翔道班工人全部都係垃圾

85 回覆
12 Like 1 Dislike
龍翔道 咁鄧係因為 大部分都係石屎地,因為好多大車行 石屎襟行過瀝青

如果成條鋪哂瀝青 , 咁多大車行 好快爛9哂 到時幾日封一次去重鋪

以上所講都係9估 聽人講 唔知係唔係

如果真係咁 我覺得唔怪班工人事

係,因為太多重型車行,加上條路負荷大,
如果落瀝青,係軟身,但係好快爛,
瀝青舖唔可以細細忽舖,要成段咁重舖。

石屎地耐用,同埋爛左都可以細細忽舖過,
所以你見老龍係一忽忽咁舖,但其實石屎都可以舖好d既

但神奇既係,將隧藍田上斜早排用左幾個星期六日深夜重舖晒做瀝青,
即刻爽好多

其實老龍可以重舖,
星期六日夜晚10點開始封,封到第二朝,夠時間重舖一段。
但係老龍好多唔少路段得一條線,特別係最震果幾段,
封一條就得番一條,一定要塞車將就下。

其實而家老龍逢周末間中都會封一線,問題唔大既
做石屎廠,其實唔係咁多石屎廠會係凌晨同你開夜做
其實老龍可以重舖,

咁一定做唔到啦
實大把人屌鬼
重鋪冇望
成日覺得蝴蝶谷個彎位好危險,轉完灣就上斜
其實老龍可以重舖,

其實而家老龍逢周末間中都會封一線,問題唔大既

屌,老龍三日唔埋就炒一次車…同封左幾條線一樣咁塞
屯公吐露港夠多大車行啦

但老龍急灣多、上落斜多,對路面負荷大

其實塞車負荷先最大
呈祥道蝴蝶谷上明愛前面彎位中線

正想講呢個位

屌佢老母爛到迷彩咁
平時就算想中線hea揸
去到呢個位都會cut去快線

正想講呢個位

屌佢老母爛到迷彩咁
平時就算想中線hea揸

唔知仲以為地震
過左美乎上畢架山條路先痴線

明愛醫院個段上斜 同埋分叉落深水埗後 二線變三線個度 dun到嘔

個個位坐巴士既話聽到架巴士chok到就黎散咁濟

正想講呢個位

屌佢老母爛到迷彩咁
平時就算想中線hea揸

唔知仲以為地震

次次去到呢個位寧願入返慢線
最痴線係石硤尾配水庫至明愛果段路
真係要捉實軚盤,分分鐘震到飄走

個段係零零捨捨冇鋪瀝青

明愛醫院個段上斜 同埋分叉落深水埗後 二線變三線個度 dun到嘔

行老龍個批殘得快d
中國承包商

行老龍個批殘得快d

行車天橋底有個彎位斜左落去個地陷位

你唔比佢坐老闆車既
大家都係老龍,都係咁多車上斜
天馬苑上斜好好多
就算都係石屎路都好

坐喺上層都會聽到下屠錢箱入面啲錢撞撚到七彩嘅聲

坐喺上層都會聽到下屠錢箱入面啲錢撞撚到七彩嘅聲

朝朝都係呢個位醒一醒
揸兩個轆表示不能同意更多
大家都係老龍,都係咁多車上斜
天馬苑上斜好好多
就算都係石屎路都好

嗰個位直路嚟點同
轉彎位係畀啲大車後轆片到爛哂

正想講呢個位

屌佢老母爛到迷彩咁
平時就算想中線hea揸

我都係咁

咁你30歲開始去邊都行路同游水啦

新到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞