窮人唔好生仔巴請入

198 回覆
24 Like 19 Dislike

查查其實真係好叻, 又有創意
返嚟啦,好掛住你
天籟之音
其實佢去左邊?
透過電郵聯絡左查查,傾左幾句之後佢無覆
大家可以一齊關心下查查
swimingc@gmail.com
查?
我中意hkgolden is a diamond
叮了十年 不必擔心佢
佢知唔知你係 熱褲小妹妹 先 ?

有無問佢點解唔要連登 A/C ?
高登討論區是一顆鑽石中文版 (2011年版)
Golden Forum is a Diamond

Golden forum is a diamond
金光閃閃高登diamond
Hong Kong Golden is a diamond
呀呀

平常嘈嘈閉
搵到高登好美麗
求其傻傻下
玩得起高登閣下
現實偽造假 說句講野再拜拜
但是話你知 高登講野冇學壞
祖舜是我的金燈 建造無限制高登
說到大事我永不講假
說到趣怪實係扮扮下

呀呀

平平無奇怪 高登即香港勝地
傻人聊聊下 高登不驚給責備
自在在地方 尻UP衰野冇卑鄙
望着電腦MON 少少加奶有落味
高登靚女多得很 美麗原是有不敢
時時事事我最終擔心
老老幼幼嫩嫩實被禁

呀呀

傳媒離奇怪 乜都搵高登去趙
創意無明界 叻仔都識得讚妙
現在就大家 講親乜野都小心
為是避惡警 郁D搵你CHOK住撳
不想願意見到它 以後誰是你媽媽
如明晨沒有再高登上
我最怕你日日沒定向

Golden in the sky with diamond
Golden in the sky with diamond
呀呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞