[727][勇武非有勇無謀] 外姓圍村人想講幾句

55 回覆
140 Like 3 Dislike

元朗人表示
黑警只要封屏山 / 封YOHO
你就要逼住向大棠/工業村走
元朗仲要交通客運量低 唔似金鐘交通四通八達
你只有巴士(集中大馬路) 同 西鐵(郎屏 / 元朗) ..
根本甕中捉鱉
最怕就係故意唔擺綠衣係度,等你地自己沖入村,到時大條道理一齊打七你呀!

我係土生土長元朗圍村人,大家記住好多圍村入面既人對於721單嘢都好慶,你入村搞到d無辜只會失去支持,咩拆祠堂呢d更會搞慶所有村民,到時就咩道理都輸埋!

所以,727係理性話俾d鄉黑、警、政府、及中共知,就算你用到呢d陰招,我地都未驚過!
https://lihkg.com/thread/1359313/page/1
[727] 我都係勇武,我都想場運動贏
一定唔可以落單
Pish
727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山
https://lihkg.com/thread/1357976/page/2?ref=ios
727劍指政府,警黑合作恐襲巿民。
啦, 我就支持起清班仆街底然後逐個家族殲滅既
針對佢地D生意都係唔錯既諗法, 始終搞收入來源會傷過佢俾人打
諸九族難度太高 有無咁多人肯武力上場已經成問題
但入村打人傷及無辜居多
元朗人表示非常同意
事實
我意思係個家人姐
老豆老母老婆仔女呢D 一定要禍及啦
維穩恐襲咁爽皮呀啦
入村如果有特定TARGET 入又無妨
講到有圍村佬都好嬲
屌你又唔敢做嘢
入嚟幫你又話驚見血
黑社會都係靠惡大膽姐
大家攬炒囉
補充返, 例如條西瓜佬, 打9 立場姐姐
目標好明確, 呢D 廢老唔傷及仔女唔知痛
上面講左啦 半數人都租户 村屋平租
有錢嘅圍頭佬大把遷出左啦
得返三日我地又可以點樣點相先
殺錯良民又點算?
比你鎖到target 打起上黎又如何secure村外人安全?
呢種勇武真係有效?
所以今次真係只做和理非,散場後要拉隊走,唔好再講咩各先爬出。
今次中聯辦大龍鳳,0的鬼好配合,寫0的似是而非既理由,想人入村中計。
[文宣]黑白大字報 政權罪行 遍地開花
https://lih.kg/1360

幫個靚忙一齊搞臭政府
最大問題係你地入到黎傷唔到鄉黑一條毛
隨時搞到村入面嘅夢遊人士家破人亡 而呢啲人為數不少 你話你有死嘅覺悟 但同時送梗一啲手足去死呀
點解唔有效地、針對性地勇武?正如上邊所講搞9佢地啲生意?
去金鐘九龍就話要be water
黎到元朗都要識得be water
請你起我底,你就會明
你講個啲我都考慮過晒
報仇唔急,但一定要報
我地唔係暴徒 唔可以主動去攻擊
但一俾人攻擊 絕對要絕地反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞