[727] 我都係勇武,我都想場運動贏

494 回覆
2036 Like 28 Dislike
起我底就知我係勇武份子,但
勇武唔代表每次都一定要搵野衝
勇武唔代表文宣不合作唔做
勇武唔代表無腦

點解我身為勇武,當晚睇住有人係我身邊爆缸,我都同大家講727要和理非?
我明有手足好嬲,但場運動要贏,以前所有人既犧牲先有價值,如果因為衝動累事,點對得住受傷兄弟?
而要贏,唔係次次都要衝。

727點解唔衝得,已經有好多post講到臭,我唔再講
我一定去,一定保護所有遊行朋友,有人搞我地我一定同佢死過
勇武朋友們,727我地不入村,不生事,比人搞一定還拖!
push
勇武手足辛苦你
push
多謝你識諗
要贏,大家一齊贏大佬
我地知所進退,唔會累事,唯一目標係要贏
push
(長期置頂)(整合)所有手足入黎!!!唔好再比人分化!!!
https://lih.kg/1358713
仲要諗燒唔燒村既根本係on9仔

燒村都得既點解你唔去燒奶共派39議員屋企先

抱擁自由民主既人自然知道有咩應該做有咩唔應該做
多謝勇武兄弟一直去犧牲,血唔可以白流,但亦都唔應該白白送頭。運動好長,唔代表要次次都衝,我哋應該喺727收割光環:

不主動攻擊任何人、破壞私產,除非面對即時危險而須立刻行駛公民拘捕權(但絕不等同要破壞村落)。

目的有好幾個方面:

為咗證明我哋示威係好和平,同牛屎佬係有鴻泥之別;

每一個都好重要,拒絕任何授人以柄嘅送頭方式;

證明為公義非為私憤,爭取元朗淺藍-和理非支持 ;

繼續把持道德高地爭取訴求;

拒絕政府重掌輿論主導權;

最後,毋忘五大訴求!
宜家人地都講出口唔使你班冇腦閪保護 你去到一郁手就俾人話拖累失民意,失民意就失敗,失敗之後選舉就冇運行
做個文明勇武派
嬲我都好嬲,但依家真係忍辱負重,臥薪嘗膽既時候,忍一時先可以成大事
元朗手足有野講 727去唔去都入黎睇下
https://lih.kg/1357311
push
勇武義士辛苦晒
我都好嬲好想打,但打解決唔到問題,而家就有一班平時唔理政治既人出黎鬧政府,正正係因為暴力而企出黎,你以暴制暴於事無補

老黑都係收錢做野,最仆街係何妖,警犬,政府。白衫唔係黎自同一條村,燒村都冇用

何妖明顯玩大左,自己人都唔妥佢,老黑都係收錢先出黎做野,你唔入村打人,佢地得撚閒理你咩。唔好唔記得上水,只要唔搞佢地,避開一啲地方唔去,佢地都唔會搞我地,唔好自亂陣腳

727要人,唔係要武力,要自衛要智取
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞