大家可唔可以比次機會和理非

126 回覆
271 Like 27 Dislike
想要多幾多次機會消耗民意?
push
推post 加宣傳

元朗就入撚硬,呢個係民意,唔好拗
https://lih.kg/1358607
遊行係為表達訴求 和理非遊行唔係消耗民意
政府唔回應訴求 無法改變現況係佢既無能
求下和理非果日
推 今次真係和理非主場
帶得好明顯好低裝

仲問點解上水沙田得,元朗唔得 。

因為上水沙田我地既當象係政權呀!
而家元朗你對像係原居民,係市民呀!白衫人入面有原居民=原居民就係白衫人? 事實上你衝入村既話,一定有好多無辜人士受波及。

而家白衫人就係因為無差別傷及好多無辜,所以好多中立/淺藍轉哂軚。 你做同樣事係幫林鄭入子彈。

事實上上水搞藥房都係有爭議,不過好多當地居民都對藥房積怨什深,而且個“搞法”相當溫和先無民意反彈。
遊行個時話佢地官黑勾結呀
話光復元朗不如話話反警黑勾結
唔係剩係反黑呀
係 所以我地絕對唔可以浪費今次個民意 絕對唔可以同班黑社會做相同性質既事
元朗係和理非回合,真和理
可以,但係今場有少少唔同,就算和理非都一定要勇武裝備
唔打得都要睇得!雖然牛屎鄉黑真係廢到垃圾咁,未別敢夠我地勇武打.
但最怕佢地煽動d深藍村民同你搏命,仲有班黑警到時既武力程度。

727 和理都一定要保護身邊每一個戰友,唔可以示弱
全部人 一齊入元朗

727 和平示威 反黑社會反黑警

絕對唔會使用武力, 唔會燒村唔會拆祠堂

但當然, 如果有白衫或者有人主動攻擊我地

我地會自衛, 唔會再好似西鐵站咁比人打到死, , 跪係度求你都照打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞