帝吧解散左啊 連登出征即刻收佢皮

820 回覆
5532 Like 19 Dislike
寸草不生
屌,乜咁廢架我仲諗住用鍵盤為港效忠架
帝吧有咩威水野
其實可以藉住呢樣野向大陸宣傳 做反滲透工作
唔好哂時間係到啦
大把正經重要文宣野要做
咁都比人spin到
改名叫收皮吧啦
原來咁廢
諸多藉口 同口交部一擔擔
不過起中国人底其實唔難
佢地用乜野都要實名制
係起埋銀行戶口個下先勁
笑料

唔好搶人光環
其實關連登咩事
我敢講有9成連登仔係佢地俾人起完底先知佢地出佂左
我都笑左好耐
大大聲話要宣戰,時間都未到就龜縮晒

中國既反支那分子幫手
咪益左佢哋囉 比佢哋早啲體驗咩講嘢要負責任
因為唔可以俾太多人翻牆??
連登仔無做過野 唔好搶人光環
唔好屈連登仔搞你哋啦支那狗
我哋連登仔明明噚晚乖乖地係到等你哋攻過嚟
你哋比人搞應該係BK /香討/ 境外漢奸做㗎啦
我哋係度大聲恥笑你班帝吧on9 仔都證明唔到關我哋事㗎
大快人心不過唔好自滿 繼續撚鳩班大陸閪
笑大人把口
有中國官媒撐腰、多次發動網上攻擊的「帝吧」論壇,昨日突然叫停翻牆到港、聲援香港立法會議員何君堯,原因是他們成員的資料被「高技術人員」起底,不斷收到來自香港的電話騷擾,同時有管理員的個人資料被修改,被改成信奉伊斯蘭教,而且利用他的資料報名參軍。至今日清晨,帝吧更宣佈解散「集團軍粉絲群」。

相關新聞:【無警時分】良心消防救護發聲!與警察割席斥嚴重失職:對同是紀律部隊感極羞恥

帝吧管理層個人資料被公開後,有成員稱不斷被人電話騷擾:「帝吧很多人都被問候了,打電話來,就馬上掛了,我現在也不敢去外網留言,感覺他們是有『高技術人員』在支持!」另有網民公開截圖,顯示收到大量來自香港的電話問候:「我被港獨問候了!」

「帝吧」論壇昨晚宣佈停止聲援香港立法會議員何君堯後,不少成員都說:「我們認輸了!」到今晨接近7時,管理層更宣佈解散「集團軍粉絲群」,聲稱要「保護大家的個人隱私和人身安全,以及減少大家不必要的麻煩」,不少成員都感到極不忿氣:「別管他們了,正義民眾都被污衊成黑社會,沒救了!」「博主組織國內黑客反擊吧!」「我們也反滲透他們連登論壇!」

相關新聞:【蘋果踢爆】何君堯祖墳逾半面積涉非法霸佔官地 凌晨fb誣蔑朱凱廸支持者毀墳

其中一名被攻擊的管理員,不止受到電話騷擾,他的個人資料,包括姓名、身份證號碼、住址、手機號碼、即時通訊軟件賬號、微信支付餘額、20間銀行帳號及存款餘額等全被公開,而且更有人更修改他的個人資料,被改為信奉「伊斯蘭教」,更拿了他的資料報名參軍,稱「感覺真的要報警了」。
唔好話佢支持法輪功
驚佢俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞