[今日喜事多鑼鑼!!!] 車路士球迷熱身賽討論區

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
就快全隊力架
好似暴聯咁
Z10
有位比佢踢咩?
佢兩個下年唔走都應該剩係出到盃賽
時日太快
柏度下年走啦 time to say goodbye
豬蛇再觀望,始終skill set太特別
德甲開始係咁打英人主意(不論借/買)
如果今年有得買人 柏度應該要執包袱
上季進攻廢到 不過仲有火 會番黎熱血防守
兩翼自己搵食 打 hazard fc 關SORRY波撚事咩
大部分時間都係 世三 安切入再射 ,個中鋒跟唔上
中鋒西瓜太慢跟唔到節奏,有好D既豬腦唔用,死攬佢隻契仔

兩邊翼衛一係 阿朗 SLOW 一係唔識出波 ,
好多時世三拉到空位 ,阿朗SLOW 都係ON99 唔知做咩

中間仲好笑,一係垃圾波牛唔識走位,一係高華錫 唔識攻
唔係用切一早收左皮
車狗最大問題係 兩邊後衛太廢
阿朗SLOW ,EMERSON ,ZAPPCOSTA 全部9流
AZP 已經跌緊
Tammy
Pulisic cheek odoi
Jorginho kante
Emerson luiz rudiger James
Kepa

Giroud
Willian Mount Pedro
Kovacic barkey
Maasten Christensen zouma azp
Caba
打起左
高價賣返英超
我諗呢年azp都應該會先過rj嘅

話曬大傷完 azp又係隊長
就算打唔起
好似Barkley之流都可以高價賣返英超
因為聽講如果脫歐後每隊要Cut 3個外援同注冊12個本土球員
而車仔本土球員使用率得7%
真係要留多D潛力英人準備脫歐
青訓入面多
巴鳩利應該打攻中位最岩佢
不過要同cheek 同埋mm 爭位
真心,巴9利踢攻中,真係好勁
事實
搵巴克利攻中 我寧願簽番oscar
高狗真係第一日已經當自己permanent
所以份約應該係有option
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞