[今日喜事多鑼鑼!!!] 車路士球迷熱身賽討論區

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
不得不承認 傑志已經超越左車路士
https://lih.kg/1361107

西班牙同香港嘅達狗都係垃撚圾
講得好!!
但上年開季唔係沙狗係干3
依家人在英國 諗緊去唔去車仔主場參觀 係唔係一定要book 無得walk-in join ?
有得walk in,我上年都係walk in join tour
夏2
屌啦星 奧狗續約都要拍荷里活大製作片呀?
咁傑志贏巴塞無難度啦
岩岩先放出黎
本身係狗點樣狗化
沙利 多謝你
Jorginho: "I will be there to control and to organise the team. I will stay in the middle and my team-mates can go to attack. I don’t know [if I will get more goals and assists], we will see."

“[My current role] is new for me but I like it, I have more space to create. I am more free so I can do many things with my creativity so I like it."
佐: 25沙 背叛拿玻里 恥與為伍
比人塔咗?
迷佐了 新沙維
上年已經有留意打比郡,發覺林8好識同球員保持良好關係,就算冇乜得踢果D球員都冇投訴
輩份咁高,邊個有資格 攪佢
巴打冇事嗎?
尋日現場睇迪布尼 真係好Q勁
有傳中 ,有技術 ,體位

車狗 無左LKK 根本不可惜 ,無左迪布尼真係走漏眼好緊要
有佐仔就夠
沙利曾是我的教練,但他不是我的朋友。
Kepa收兩份人工
球員+教練 高d好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞