石原里美(4)天國餐館正式開業 願天佑香港

1001 回覆
78 Like 12 Dislike
Ching, 呢間轉運都算可靠,未試過寄失,希望幫到手

https://www.buyandship.today/
thx🙏🏻
話說我十月會去日本有冇咩地方係有石原既野睇/買
幫埋我
同求
終極文宣
唔係淫
係女性美

里美bb 賣金?定係我認錯

呢個角度睇有少少似但我覺得唔係
想人招呼喔
直頭兩個樣黎喎
唔知日本會唔會有地方賣電視劇海報(唔好答我電視台)
好鍾意呢張!
差好遠喎
睇黎係我ff 里美bb 太多
認錯人
https://www.event-metro.jp/kikaku-joshaken/findmytokyo/
研究完,自己睇下想買邊set
我再畀戶口你過數,我星期六搞,星期六前入到數就幫埋你買
一人最多每set買到5套,計埋我自己買1套即係每set淨係幫到5個人買
https://t.me/sonwps
屌唔記得加密
換個tg名
thx巴打
我十月會去東京, 有冇咩地方可以睇到石原既野
基本上你唔洗特登搵,喺東京搭下地鐵,周街行下一日都起碼會見到石原十次八次
但你話想買石原嘅product基本上都係得佢電視劇嘅dvd or 寫真
始終唔係idol冇咁多周邊畀你買
地鐵站/周街睇下廣告板
好似真係無咩地方可以見到佢啲嘢
昨天出席了東京殘奧會一周年倒計時的活動。 也參與了【ゴゴナマ】的直播! 事後才告訴大家真是不好意思! 哭

真的好開心啊✨
能見到chiko醬和椎名林檎女士,整個人嗨得不行♡笑

remu選手、國枝選手、上地選手等,見到這麼多的比賽選手,距離殘奧會只剩一年了,真是激動不已‼ ️
昨天首次公開了殘奧會的製服🔆
採用了有質感的面料,又給人一種明朗柔和又溫暖的感覺,是一款非常棒的製服!
我還第一次見到了製服設計師,尾花先生! 說話的語氣紳士又溫和,能和他說上話太讓我開心了。 🌸

還有,明天早上九點五十,我會參加的富士台《no stop》<告訴你我常去的下落>這個環節的直播🎀會讓我說一些關於舞台劇的話題。 ✨
如果有空的話一定要觀看噢🔸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞